Kefir Slimming Cocktail

Kefir Slimming Cocktail
Тип: Băuturi
Timpul: 5 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 1

Orice femeie visează să fie subțire. Și, deși fiecare figură este frumoasă în felul ei, eu încă vreau să mă apropii de ideal. Și chiar mai mult doriți să o faceți cu ușurință și fără prea mult efort. Prin urmare, "Cu Gust" a decis să împărtășească cu dvs. rețeta pentru un cocktail de ardere a grăsimilor , pe care îl puteți bea în fiecare zi. Scorțișoară, ghimbir și piper îmbunătățesc procesele metabolice, contribuie la pierderea în greutate și pierderea de grăsimi. Acest cocktail este, de asemenea, capabil să reducă apetitul . Kefirul curăță corpul de toxine și toxine, îmbunătățește sistemul digestiv. În ziua postului, această băutură poate înlocui aportul alimentar. Kefir cocktail este, de asemenea, minunat pentru satisfacerea foamei.

Ingrediente

Chefir
200 мl
Boia de ardei
1 pic.
Ghimbir praf
0,5 linguriță
Scorțișoară
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Într-un recipient, unde se va scutura un cocktail, se toarnă 200 ml de chefir.
  2. 2Adăugați un mic vârf de ardei roșu, scorțișoară, ghimbir măcinat. În loc de pământ, puteți lua rădăcină de ghimbir proaspăt.
  3. 3Agitați cocktailul cu un mixer sau mixer pentru a face băutura aerisită.
Cocktailul poate fi consumat înainte, după și chiar în loc să mănânce. Utilizând regulat, nutriționiștii garantează o pierdere de 5 kg în decurs de o lună. Cocktail de Kefir - este o modalitate simplă și delicioasă de a aduce figura în ordine, deci spuneți-le prietenilor tăi despre asta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu