Jeleu cu cremă

Jeleu cu cremă
Тип: Deserturi
Timpul: 300 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Jeleul cu cremă este o variantă   perfectă & mdash; nu numai cu mare plăcere vor mânca jeleul, dar și cu mare plăcere se vor implica în procesul de pregătire Așa deșert apetisant se prepară din două straturi: cel de jos-din piure de pomușoare cu căpșuni, ntrregi, iar nivelul de preferat, de fasole, de ras, de albine si de alte fructe preferate si incepeti sa va preparati.

 

 

Ingrediente

Zahăr
6 lingură
Afine
100 g
Căpșune
500 g
Apă
400 мl
Smântână
250 мl
Zmeură
100 g
Gelatină
40 g

Gătire

  1. 1200 g de căpșună se mănâncă în blender pînă la obținerea piureului. 20 g de gelatină se adaugă în 250 ml de apă, se încălzește pâna la dezolvare, apoi se răcește. Amestecați cu piure, adăugați 2 linguri de zahăr.
  2. 2200 g de căpșuni, tăiate în jumătate, se pun pe fundul matriței de gelatină, se toarnă cartofii piure și se trimite la frigider timp de 2,5 ore.
  3. 3Restul de gelatină este dizolvată în 150 ml de apă, de asemenea caldă și rece, se toarnă în smântână. Se toarnă 4 linguri. l. zahăr și se amestecă bine. Se adaugă restul de căpșuni și alte fructe de pădure.
  4. 4Umpleți amestecul acru cu stratul de căpșuni congelate și trimiteți-l la frigider pentru încă 2 ore.

î încercați o singură dată acest desert și o să doriți să-l preparați din nou și din nou.Iarna se utilizează fructe și pomușoare & niochete, iar piureul se & nlocuiește cu suc. E o idee bună pentru masa de sărbătorit, nu ?! Atunci nu uitați să î mpărtăși rețeta prietenilor!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu