Inghetata dintr-o banana

Inghetata dintr-o banana
Тип: Deserturi
Timpul: 10 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Banana este un fruct desert ideal. Are un gust bogat dar ușor, este dulce, nutritiv și plin de proprietăți plăcute. Nu este surprinzător că cocktailurile de banane sunt foarte solicitate! Cu toate acestea, cum se va schimba acest fruct dacă acesta este plasat într-un congelator? Cum se utilizează banana banană înghețată , veți fi informat de editorul "Cu gust" . Este de obicei înghețată pentru banane . Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie doar de cantitatea necesară de fructe tropicale și ceva de genul de stropire sau topping. Oferim propria noastră opțiune pentru prepararea înghețatei de casă din banane. Utilizați fripturi cookie (ghimbirul se potrivește cel mai bine), chipsuri de ciocolată și scorțișoară. Nu mai puțină combinație de succes va fi siropul de ciocolată cu nuci.

Ingrediente

Scorțișoară
dor de gust
Fursecuri
50 g
Banană
4 buc.

Gătire

  1. 1Desfaceți bananele și puneți-le într-o pungă sigilată. Lăsați fructul timp de 2 ore în congelator. Rotiți ciocolata și sfărâmați biscuiții.
  2. 2Scoateți bananele din frigider, le spargeți în bucăți și le puneți într-un mixer. Grind-le la starea de masa cremoasa.
  3. 3Acum, că aveți un fel de sorbet de banane, puteți să-l descompuneți frumos și să-l decorați cu biscuiți și ciocolată.
Singurul minus al fructelor galbene delicioase este că nu este stocat de mult timp, deci este important să știți cum să depozitați bananele . Puteți să experimentați diferite sprinkle sau să adăugați gem, dar va fi întotdeauna cel mai bun desert răcoros datorită vitezei de preparare și a utilității. Noi credem că ți-a plăcut desertul de banane , și vom fi bucuroși dacă împărțiți rețeta cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu