Înghețată din brânză de vaci

Înghețată din brânză de vaci
Тип: Deserturi
Timpul: 5 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Vara trage pe frig și "Cu Gust" va satisface cu bucurie așteptările dvs. din sezonul fierbinte. înghețată de casă , pe care o prezentăm astăzi, este fundamental diferită de cea pe care o puteți cumpăra la un magazin. Oamenii o numesc "cream-brulee" și, de fapt, este doar o înghețată cu lapte condensat < / strong>. Cu toate acestea, chiar și aici există o particularitate: pentru prepararea sa aveți nevoie de o brânză de grăsime și un pic de lapte. Desertul se va dovedi excelent!

Ingrediente

Lapte
50 мl

Gătire

  1. 1Se amestecă brânza de vaci cu lapte într-un blender. Dacă ați format bucăți care nu se rup, ștergeți amestecul printr-o sită.
  2. 2Adăugați laptele condensat fiert și amestecați din nou într-un blender până când este lăcuit. Se toarnă peste matrițe și se pune în congelator timp de 5 ore.
Deci, după două ore poți împușca prima înghețată , dar de data asta este prea scurtă, astfel că topirea va dispărea repede. Pentru a face desertul chiar mai bine, adăugați fructe de pădure la discreția dvs. Salvați reteta noastră și vă rugăm să vă iubiți cu un delicios deliciu!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu