Inghetata din afine

Inghetata din afine
Тип: Deserturi
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Au fost zile fierbinți și suntem siguri că ați încercat deja o varietate de tipuri de băuturi răcoritoare și vase de vară. Desigur, nu fără deserturi. Putem spune cu încredere că vara este sezonul de înghețată ! Și dacă da, atunci avem o reteta frumos, care va permite de a găti blyudo.Kak incredibil de delicioase ai ghicit, va fi inghetata, dar nu simplu, și afine! Afinele îi vor da un pic de astringență și sourness, care este perfect revigorant într-o zi fierbinte, iar iaurtul va servi ca bază bună. În plus, rețeta noastră nu presupune ingrediente gata făcute - trebuie să faceți totul singur. Propun să procedez imediat!

Ingrediente

Lapte
100 мl
Iaurt
500 мl
Afine
200 g
Scorțișoară
0,5 linguriță
Zahăr
150 g
Lămâie
1 buc.

Gătire

  1. 1Iaurt de grăsime natural se toarnă în "sac" de mai multe straturi de tifon și se lasă timp de aproximativ o oră: lăsați-l să se scurgă excesul de lichid.
  2. 2Îndepărtați o furculiță sau un pistil cu afine, apoi amestecați cu suc de lămâie, zahăr și scorțișoară și gătiți până când zahărul se topește complet.
  3. 3Procesați amestecul cu un blender până când acesta este neted și treceți printr-o sită pentru a scăpa complet de fracții mari.
  4. 4Se amestecă uniform laptele și iaurtul și se toarnă în amestecul de afine, apoi se amestecă bine și se pune în frigider timp de 4-5 ore. Important: în fiecare oră aveți nevoie să amestecați înghețată. Gata!
Iată înghețata perfectă din acvariu ! Ce poate fi mai bine decât un desert plăcut, în plus, creat de propriile mâini? Tratați-le toată familia și împărtășiți această rețetă cu alții, chiar dacă încearcă să gătească această delicateță minunată !

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu