Indian flat prăjituri

Indian flat prăjituri
Тип: Felul doi
Timpul: 120 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Prăjiturile din kachori - aceasta este cea mai populară mâncare din India. Fiecare hostess care așteaptă oaspeții pregătește aceste prăjituri prăjite cu umplutură de legume într-o cantitate incredibilă. "Cu pâine" pot fi foarte diferite: mazare verde, dovlecel, varză, puternic> recomandă umplutura din fasole: se dovedește foarte apetisantă și hrănitoare. Acest fel de mâncare îi va ajuta pe cei care păstrează rapid, deoarece fasolea este bogată în proteine ​​și poate înlocui carnea!

Ingrediente

Fasole
1 pahar
Ulei de floarea soarelui
2–3 lingură
Koriandru
1 linguriță
Anason
1 lingură
Curry
1 linguriță
Chili
dor de gust
Apă
300 мl
Sare
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Îndepărtați fasolea din seară, gătiți până se fierbe (ar trebui bine fiert). rețetăpentruprăjituriproaspete
  2. 2Odată cu pregătirea testului, nu este necesar să fii deosebit de înțelept. Sapa intr-un castron adanc de faina, adauga sare si se toarna in apa calda. Frământați aluatul elastic și lăsați-l să se dizolve sub film. rețetăpentruprăjituriproaspete
  3. 3Din fasole, boabe cu mixer de imersie sau mașină de măcinat cu carne. Adăugați mirodenii și sare la gust. Se amestecă. Reglați cantitatea de condimente în funcție de preferințele dvs. de gust.
  4. 4Împărțiți aluatul în părți egale, fiecare dintre care se rostogoleste într-un mic prăjit plat. În centrul fiecărui tort se află aproximativ 1 lingură. l. umplere.
  5. 5Rotiți marginile tortilla și conectați-le. Mingea rezultată este zdrobită de palmă și ușor rostogolită.
  6. 6Roșiți kachori într-o tigaie bine încălzită cu o cantitate mică de ulei vegetal. rețetăpentruprăjituriproaspete
Este fasolea , condimentată generos cu mirodenii și mirodenii, face acest fel de farfurie atât de neobișnuit. Sunt sigur că prietenii tăi nu au încercat acest lucru înainte, mai degrabă împărtășesc o rețetă cu ei!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu