Hrana lui Hrușciov

Hrana lui Hrușciov
Тип: Alte
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 8

Aluatul de drojdie pe lapte , de obicei gătit cu câteva ore înainte de coacere, și aceasta este o așteptare lungă! S-ar putea să dureze o oră sau două pentru a reuși. Rețeta pe care "Cu Gust" o va face astăzi va scurta această așteptare la minimum. Așa-numitul aluat francez este considerat cel mai bun test de coacere. Este, de asemenea, cunoscut ca aluatul lui Hrușciov, deoarece, potrivit legendei, a devenit foarte popular datorită bucătarului preferat al lui Anna Dyshkant - Hrușciov.

Ingrediente

Lapte
200 мl
Margarină
200 g
Zahăr
2 lingură
Sare
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Se taie drojdia cu sare și zahăr. Se toarna cu lapte si se amesteca. Se adaugă margarina topită și se amestecă treptat în făină.
  2. 2Amestecul rezultat trebuie răcit și pus în frigider timp de cel puțin o oră și jumătate.
Există un alt nume pentru acest stoc - aluat vienez . Dar indiferent de cum îl numiți, avantajele sunt aceleași. În primul rând, aluatul poate fi păstrat în frigider literalmente timp de câteva săptămâni și așteptați ora, pregătiți-l în avans. În al doilea rând, chifle și plăcinte din ea pentru o lungă perioadă de timp nu stale, rămân moale și parfumat. Nu uitați să salvați rețeta, astfel încât să nu vă pierdeți!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu