Homemade Toffee

Homemade Toffee
Тип: Deserturi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Acum nu există lipsă în magazine: pe rafturile supermarketurilor găsiți delicatese pentru fiecare gust. Dar cine dintre noi nu este nostalgic pentru deserturile sovietice , de exemplu, o umplutură și caramelă? Da, și compoziția bomboanelor, biscuiților și înghețatei de astăzi, lasă mult de dorit. Prin urmare, multe mame încearcă să se pregătească pentru mai mulți copii acasă lakomstv.Esli vă place, de asemenea, să atragă propriile lor deserturi, apoi rețetă pentru butterscotch, care «Cu rafale» produs astăzi, vă sunt garantate de a avea gust . Nu sunt prea dulci și au un gust acru foarte plăcut!

Ingrediente

Unt
30 g
Smântână
220 g
Zahăr
220 g

Gătire

  1. 1Luați în proporții egale smântână și zahăr, adăugați puțin unt și amestecați totul în cratiță.
  2. 2Puneți tigaia de foc pe foc și aduceți masa la fierbere, amestecând constant.
  3. 3După un timp, amestecul va arăta ca laptele condensat. Gatiți această masă cât mai mult pentru a obține culoarea dorită. Dar nu uitați să amestecați pentru a preveni arderea amestecului.
  4. 4Când masa atinge culoarea care vă convine, scoateți tigaia din foc și adăugați unt. Se amestecă bine pentru a face amestecul omogen.
  5. 5După aceea, se toarnă caramele în forme, pre-lubrifiate cu unt sau se toarnă masa pe o suprafață plană. Dacă alegeți a doua opțiune, faceți incizii pe suprafață cu un cuțit umed, în timp ce stratul este încă cald.
  6. 6Lăsați caramida să înghețe.
Această delicatețe, familiară din copilărie , pentru gătit acasă este ușoară. Răsfățați-le astfel cu familia și spuneți-le prietenilor despre o rețetă simplă din "Cu Gust" !

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu