Home ketchup

Home ketchup
Тип: Alte
Timpul: 90 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Sosul de roșii este imposibil să nu-i placă: transformă atât vasele de carne, cât și cele de legume, pe care unele dintre ele le pot imagina fără acest aditiv picant. Picant sau delicat, cu aditivi picante sau piper proaspăt bulgară, în fiecare frigider este ketchup și de ce nu gătești ketchup acasă? În mijlocul zonelor de iarnă, puteți închide mai multe borcane, mai ales că nu există prea multe probleme. "Cu gust" a avut o rețetă minunată de casă ketchup , care diferă de magazin, cu excepția unei compoziții mai naturale.

Ingrediente

Măr
0,5 кg
Roșie
3 кg
Sare
1,5 lingură
Ceapă
250 g
Zahăr
1 pahar

Gătire

  1. 1Roșiile se coacă și se îndepărtează de pe acestea coaja, se coajă mere de pe coaja și semințe, se curăță ceapa. Tăiați ingredientele de mai sus în cuburi, puneți-le într-un castron profund și puneți-le într-un foc lent.
  2. 2După fierbere, gătiți încă 10 minute, apoi amestecați totul cu un blender. După 40 de minute, adăugați sare, zahăr, piper și oțet. Nu uitați să vă mișcați!
  3. 3După 10 minute, scoateți ketchupul din foc și răsuciți-l în borcane sterilizate.
Din această cantitate de ingrediente, aproximativ 4 borcane de jumătate de litru de ketchup minunat sunt obținute, totul depinde de sucuri de legume. Vă sfătuim să alegeți mere și să experimentați condimentele și usturoiul preferat. Rețeta universală , cu care ați uitat de ketchup-ul achiziționat, asigurați-vă că îl salvați în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu