Hashlama pe bere

Hashlama pe bere
Тип: Felul doi
Timpul: 240 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 7

Caucazian hashlama - aceasta este în esență îndulcită cu carne de legume, în mielul original. Rețeta pentru un fel de mâncare consistentă și modul în care este servită variază foarte mult în funcție de țară și chiar de o anumită regiune. De exemplu, nomazi kazah gătit hashlama fără apă, carne, legume și verde în straturi groase. Uneori islamul este servit sub formă de supă . Astăzi vă vom spune cum să preparați un delicios musthlam de carne de vită cu aromă de pâine și carne moale. Sperăm că vă place această opțiune.

Ingrediente

Carne de vită
1,5 кg
Morcov
1 кg
Pătrunjel
1 tuffet
Ardei gras
800 g
Coreandru
1 tuffet
Cartofi
1,2 кg
Ceapă
1 кg
Roșie
1 кg
Bere blondă
0,5 l

Gătire

  1. 1Tăiați carnea în bucăți mari, pregătiți generos sare și lăsați timp de 30 de minute. Nu trebuie să mai sărate mai multe feluri de mâncare.
  2. 2Tăiați cartofii în blocuri alungite, coajați piperul din semințe și tăiați-l.
  3. 3Coaceți morcovii și tăiați în inele sau semireturi, dacă sunt mari. Cojița de ceapă și tăiați în 4 bucăți, tăiați roșiile în inele.
  4. 4Acum puneți ingredientele preparate într-un vas cu fundul gros sau într-un cazan în următoarea ordine: carne, ceapă, morcov, cartofi, ardei și roșii. Adăugați frunza de dafin și mazărea.
  5. 5Turnați berea și presărați haosul cu verdele tăiați. Simmerați antena sub un capac închis la căldură scăzută timp de 3-3,5 ore.
În prepararea hashmei pe bere, puteți folosi nu numai lăptuci, ci și carnea pe os, de exemplu coaste. Dacă aveți un multivarker asistent , puneți toate ingredientele în castron și puneți-l în modul "Quenching" prin setarea temporizatorului timp de 4 ore. Asigurați-vă că împărtășiți rețeta pentru hashma excelentă cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu