Gustare georgiană de la castraveți

Gustare georgiană de la castraveți
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 15

Sezonul de legume proaspete la un preț accesibil este în plină desfășurare: este timpul să aveți grijă de goluri. Salata de castraveți în limba georgiană poate pentru mulți să devină deschiderea acestei veri. Bright, suculent gustare, apetisant merita cu siguranta atentia, mai ales din cauza pregătirii sale nu provoacă dificultăți amestec Svan , enumerate în ingrediente, -. Acest condiment tradițional georgian, numit pentru regiunea în care este produsă. De obicei, un amestec de săruri cu diverse mirodenii (utsho suneli, șofran Imeretian, coriandru, ardei iute, chimen, mărar, usturoi uscat). Oferă preparatelor o aromă uimitoare, gust picant și picant. Dacă nu aveți gata preparat Svan, adăugați 2 linguri la castraveți. l. sare comună și 0,5 linguriță. mirodenii condimentate parfumate.

Ingrediente

Roșie
1 кg
Esență de oțet
2 lingură
Svanuri marili
2,5 lingură
Ardei gras
1 кg
Usturoi
22 căț.
Zahăr
5 lingură
Castraveți
2 кg

Gătire

  1. 1Spălați roșiile, tăiate în felii. Se desprinde semințele de piper bulgar tăiat în benzi și se adaugă la roșii. Puneți tigaia cu legume pe foc și fierbeți după fierbere timp de 15 minute. Salatăgeorgianădincastraveți
  2. 2Castraveți tăiați în jumătăți de inele, tocati usturoiul nu prea fin. Adăugați castraveți, usturoi, ulei de floarea-soarelui, condimente și zahăr într-o cratiță cu roșii cu piper. se amestecă bine și se fierbe după fierbere timp de 5 minute. Se toarnă esența oțetului, se îndepărtează de căldură. Salatageorgianădelacastraveți
  3. 3Aranjați salata peste borcane sterilizate, închideți capacul, întoarceți-vă cu capul în jos și împachetați. Lăsați-vă noaptea, apoi lăsați-o la depozitare într-o cămară sau în pivniță.
Randamentul salatei preparate este de 3,5 litri. Roșii pentru pregătirea acestui fel de fel de mâncare colorată, luați doar coapte și roșii. Apoi, masa de roșii va fi luminată și va fi în contrast cu culoarea castraveților. Pentru a face gustul să arate mai frumos, luați castraveții mici, cam la aceeași mărime. Lucrați cu succes pentru dvs. și nu uitați să vă împărtășiți rețetele cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu