Gratar Shashlik

Gratar Shashlik
Тип: Felul doi
Timpul: 150 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 3

"Beshpange" în traducerea literală - "cinci degete". Shish kebab conform unei rețete speciale se formează deodată pe cinci fiare, de aceea are un astfel de nume. Dish, indiferent de ce este, este mândria bucătăriei uzbece. Ar trebui să fie cu siguranță pregătită și sa bucurat de cel puțin o dată în viața ta! Beshpandzhu preparată în mod tradițional, din pulpa de miel, dar acest lucru este mai ales frigarui gustoase din cel mai fin muschi de vita cu straturi de grăsime de oaie. Prelucrarea termică pe termen lung și marinarea unei astfel de carne nu necesită, iar grăsimea conferă vasului gata preparat un suc special. Stocați-vă pe răbdare: procesul de formare a unui kebab shish necesită timp, dar rezultatul merită!

Ingrediente

Ceapă
2 buc.
Chili
1 pic.
Koriandru
0,5 linguriță
Boia de ardei
1 linguriță
Zira
1 linguriță
Carne de vită
1,3 кg
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Numărul de produse este calculat pentru 3 Beshpandzhi, de aceea pregătiți imediat 15 frigărui.
  2. 2Carne de vită (brânză de vită) taiată în 21 de benzi (7 pe un comportament) cu o grosime de aproximativ 2 centimetri. Lungimea benzilor este în creștere: de la 10 la 20 de centimetri. Adică ar trebui să aveți 3 benzi de 10 cm, 3 benzi de 15 cm și așa mai departe. Am tăiat-o astfel încât kebab-ul shish să arate ca un ventilator.
  3. 3Tăiați grăsimea grăsimilor prin același principiu. Dacă nu există o bucată potrivită pentru feliere, faceți fâșii de bucăți scurte. Va fi nevoie de 18 benzi de grăsime (6 pe periță).
  4. 4Răspândiți dungile de carne pe bord, alternându-le cu benzi de grăsime - de la scurt la lung.
  5. 5Strângeți designul rezultat pe frigărui astfel încât mâinile să atingă și capetele ascuțite să fie rotite în lateral. Ar trebui să obțineți un fan dungat cu coaste de la frigarui. Uzbekshishkebab
  6. 6Pregătiți condimentele, trebuie să fie măcinate. Tăiați amestecul de carne preparat pe ambele părți și expediați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore.
  7. 7Puneți kebabul de șist pe o suprafață bine încălzită, acoperită deja cu cărbuni albi de cenușă, înainte de a forma o crustă roșie.
  8. 8Pregătiți antena pentru un kebab de shish. Tăiați ceapa în inele mici și presărați ușor cu piper roșu. Uzbekshishkebab
Pentru a nu distruge construcția celor cinci frigărui, când este servit deja pe masă, tăiați de-a lungul fiarelor, lăsând întregul singur strat de jos. Surprindeți-vă prietenii ocazional cu acest delicios fel de mâncare orientală . Și nu uitați să împărtășiți reteta mai târziu!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu