Glaze pentru prăjiturile de Paște

Glaze pentru prăjiturile de Paște
Тип: Alte
Timpul: 15 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Toată lumea vrea să Paste tort și transformat luxuriante și delicioase și elegant, acesta este unul dintre personajele principale ale sărbătorii. Cireasa de pe tort de Paste - nu este doar decor, are o semnificație sacră: înseamnă intențiile pure ale celor care vor refracta hleb.Kak și multe alte gospodine, membri ai consiliului editorial «Cu rafale» se confruntă cu anumite probleme în prepararea glazura de proteine: proteinele nu sunt biciuit așa cum ar trebui, curge, nu se congela ... experimental, am ales cel mai de succes reteta glazura pentru un tort , și ne grăbim să le împărtășesc cu voi!

Ingrediente

Suc de lămâie
1–2 linguriță
Zahăr praf
200–250 g

Gătire

  1. 1Într-un castron profund, biciuiți albușurile cu o furculiță până când apare spuma.
  2. 2Adăugați jumătate din cantitatea specificată de zahăr pudră și amestecați. Se toarnă sucul de lămâie (pentru a obține o culoare albă frumoasă).
  3. 3Porțiuni se toarnă restul de zahăr pudră, fără a se opri să se amestece cu o furculiță sau cu un malaxor la o viteză mică. Dacă doriți, puteți adăuga coloranți alimentari. Cumsefaceoglazurăproteică
  4. 4Aplicați glazura la prăjituri ușor răcite (dar totuși fierbinți). Cumsăfacețioglazurăproteică
Glaze produce o consistență excelentă: nu curge, nu se sfărâmă, se menține bine. Încercați să gătiți glazura în acest fel, așteptând răspunsurile dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu