Ghiveci cu carne și cartofi

Ghiveci cu carne și cartofi
Тип: Felul doi
Timpul: 120 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Amintiți-vă când au existat vase de ceramică pentru coacere în fiecare casă? Ele erau cumpărate rar pentru sine, dar ca cadou - o altă chestiune. Am un set întreg la domiciliu. L-am folosit o vreme, apoi s-a pierdut în depozit și în sfârșit a venit iarăși timpul lui. Datorită acestui fel de mâncare i-a venit timpul. Vase carpatice - tocana de carne și legume în sos de roșii. După ce ați citit descrierea, veți crede că nu este nimic neobișnuit deloc. Dar modul de preparare diferă de cel obișnuit pentru dvs., iar gustul este, în general, ideal. O astfel de mâncare consistentă trebuie să fie gătită cel puțin o dată pe săptămână!

Ingrediente

Sos de roșii
6 linguri
Cartofi
1 кg
Ceapă
1 buc.
Usturoi
4 căț.
Morcov coreean
400–600 g
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Apă
2 l
Sare
doar de gust
Verdeață
1 legătură

Gătire

  1. 1Spălați cartofii. Curățați-le. Tăiați legumele în bucăți mici. cuburi de cartofi
  2. 2După ce încălziți uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie, trimiteți legumele pregătite pentru a se rumeni până la o crustă.
  3. 3Curățați ceapa. Tăiați-o în inele subțiri. Răzuiți și dezasamblați inelul. ceapa tocată
  4. 4Combinați sosul cu jumătate de usturoi tocat. Tăiați carnea de porc în bucăți mici.
  5. 5Adăugați ceapa la cartofi. Adăugați sare și amestecați. cartofi prăjiți
  6. 6Puneți carnea în tigaie. Se amestecă din nou. Adăugați condimente la gust. Continuați prăjirea.
  7. 7Pregătiți morcovul în coreeană . morcovi în coreeană
  8. 8Adăugați fasole și ciupercile în tigaie, salata din morcov. Înăbușiți timp de 5 minute. Apoi distribuiți masa în ghivece.
  9. 9Se toarnă 2 litri de apă în tigaie. Adăugați sosul, frunza de dafin, usturoiul tocat și condimentele. Se fierbe și se împarte bulionul preparat în ghivece, astfel încât de la margine să rămână 1 cm. -i-cartofelem / 5.jpg"/>
  10. 10Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Trimiteți ghivecele la cuptor timp de 50 de minute. Apoi felul de mâncare finit poate fi decorat cu verdeață. cartofi cu carne într-o oală

Vasele au venit la îndemână. Mâncarea, preparată în acest fel, are într-adevăr o aromă delicioasă. Și, deși suntem obișnuiți cu faptul că tocană de legume - ceva foarte obișnuit și familiar, această opțiune schimbă părerea de la rădăcină. Amintiți-vă prietenilor despre setul ceramic și spuneți-le despre o nouă modalitate de a utiliza fiecare oală.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu