Gem de căpșuni "brut"

Gem de căpșuni "brut"
Тип: Alte
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Știm sigur că ați închis în mod repetat jam și veți continua să faceți acest lucru. Se pare că cel mai important lucru în această afacere este păstrarea gustului și naturalității, iar acest lucru poate fi foarte dificil de realizat. Uneori pot apărea chiar gânduri, spun ei, ei bine! Ascundeți fructele noastre în congelator și mergeți mai adânc. Și când vine timpul, dezghețați-l și mâncați-l așa cum este, dar nu renunțați! Vă oferim această rețetă interesantă gem de căpșuni "prime" . Aceasta va ajuta la conservarea atât a gustului, cât și a vitaminelor care sunt în capsuni. Iar gemul va deveni parfumat și dulce. Și, în plus, este foarte ușor să gătești! Să începem!

Ingrediente

Zahăr
800 g
Căpșune
1 кg

Gătire

  1. 1Căpșunile trebuie să fie spălate bine, curățate de butași și frunze, să se usuce bine și apoi să se taie fiecare boabe în 4-6 bucăți.
  2. 2Așezați bucățile în straturi într-un castron, presărați cu multă zahăr și lăsați-le într-o încăpere pentru noapte. Tot zaharul se va dizolva dimineata in sucul de capsuni. Dacă este necesar, căpșunile pot fi ușor amestecate.
  3. 3Sterilizați borcanele! Acest lucru se poate face printr-un feribot sau altă metodă cunoscută de dvs. Trebuie să fie sterilizată timp de cel puțin 10 minute. Cel mai important, băncile trebuie să se răcească complet, altfel căpșunile pot "fermenteze".
  4. 4Răspândiți gemul "brut" pe borcane, închideți capacul și puneți-l în pivniță! De asemenea, puteți stoca blocajul în frigider.

Sunt de acord, aceasta este o foarte reteta simpla ! Vrem să menționăm că cantitatea de zahăr poate varia, în funcție de preferințele personale și de maturitatea fructelor. În orice caz, este mai bine să luați mai mult zahăr decît mai puțin. Împărtășiți această rețetă cu ceilalți, chiar dacă simt toată ușurința și disponibilitatea acestei metode de gătit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu