Găluște gălbuie cu cartofi

Găluște gălbuie cu cartofi
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Fiecare carte de bucate pot găsi câteva rețete de la fierte, prajite sau cartof copt ; retete, în cazul în care cartofii sunt umplute cu ceva sau în cazul în care această legumă în sine joacă rolul de umplutură. Pe baza acestor înregistrări, puteți crea un meniu săptămână , în cazul în care fiecare masa este un korneplod.Esli celebru nu sunteți încă familiarizați cu < puternic> găluște cartofi leneși , este timpul să încercați ceva nou. le prepară din piure de cartofi, special preparate, dar dacă aveți un pic ieri, nu ezitați să-l adăugați la aluat.

Ingrediente

Cartofi
4 buc.
Ceapă
1 buc.
Sare
1 linguriță

Gătire

  1. 1Se fierb cartofii într-o uniformă, apoi se coajă și se toacă, adăugând sare, piper și 3 linguri. l. ulei de floarea-soarelui.
  2. 2Adăugați treptat făină (cantitatea poate diferi de cea indicată, în funcție de felul de făină și de gluten din acesta). Frământați un aluat abrupt.
  3. 3Împărțiți aluatul în 3-4 cârnați. Tăiați fiecare inel cu o grosime de aproximativ 3 cm, apăsați ușor fiecare bucată cu degetul.
  4. 4Puneți găluștele în apă fiartă sărată, amestecați constant. Gatiti-le timp de aproximativ 10 minute. Odată ce găluștele se ridică, scoateți-le din apă cu un zgomot.
  5. 5Preîncălziți uleiul rămas într-o tigaie, puneți ceapa, tăiați mai întâi cubulețe mici, apoi ciuperci tocate. Puneți până la aur, fără a acoperi capacul.
  6. 6Serviți găluște, udând un pansament parfumat de ciuperci.
Fanii primelor verde sunt sfătuiți să gătească un fel de fel de mâncare -

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu