Fudge de ciocolată cu zmeură

Fudge de ciocolată cu zmeură
Тип: Deserturi
Timpul: 15 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Originea Fudge , ca multe produse de cofetărie, nu este exact stabilită. Se știe doar că, la sfârșitul secolului al XIX-lea, o bătrână din Anglia a făcut dulce, de bomboane, din zahăr, lapte și unt. Mai târziu în America, praf de cacao a fost adăugat la rețetă (și corect făcut): Fudge a câștigat popularitate nebună! Prin urmare, este adesea considerat locul de nastere al Americii, iar acest lakomstva.Za 150 de ani de existență, un desert, o serie de variante ale sale: vegetariană fără lapte și ulei, cu adaos de o varietate de nuci, fructe de pădure, bezele ... «Cu rafale» în grabă să vă prezint acest tort dulce numit "fudge". În aparență, este un bar mare de ciocolata, textura sa este similar cu iris, iar gustul este absolut lucru original și unic!

Ingrediente

Alune
0,5 pahar
Lapte condensat
380 мl
Pudră de cacao
1 lingură
Sare
1 pic.
Zmeură
1 pahar
Unt
30 g

Gătire

  1. 1Nucile se prăjeau într-o tigaie uscată, se îndepărtează cojile.
  2. 2Așezați o felie de ciocolată, unt, lapte condensat, sare într-o oală groasă cu pereți. Se încălzește la căldură scăzută, amestecând ocazional, până când se obține o masă omogenă.
  3. 3Scoateți din căldură, adăugați nuci și zmeură, amestecați. Așezați masa în formă, căptușită cu pergament, nivel și trimiteți la frigider până când îngheață. Pentru servire, tăiați în pătrate și presărați cu pudră de cacao. ciocolatăfudge
Diferiții aditivi fac posibil să fantezi aproape până la infinit textura, gusturile și forma desert . Încercați și voi, nu uitați să împărtășiți delicatețea cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu