Frigărui în vinete în cuptor

Frigărui în vinete în cuptor
Тип: Felul doi
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Ce este cel mai bine combinat cu un frigărui? Desigur, legume, prăjite pe grătar! Și cum vă place ideea de frigărui, copt chiar în vânătă? În plus, felul de mâncare nu este nou, ci clasic georgian. Vinete îmbibate cu suc de carne, arome care șochează receptorii gustativi ... Imaginați-vă, cum este de delicios!

Pentru frigărui în vinete ), este de dorit să se  ia un miel. Vinetele sunt, de asemenea, mai bine să se  aleagă de o dimensiune mică. Deși este destinat pentru cărbuni, acesta poate fi de asemenea gătit în cuptor. Serviți frigăruiul cu o cantitate de cilantru proaspăt sau ceapă marinată.Grăbiți-vă să încercați!

Ingrediente

Sare
dor de gust
Vânătă
1,8 кg
Miel
1 кg

Gătire

  1. 1Taiati carnea in bucati de aproximativ 40-50 de grame, piper, lasati sa marinati. Pe fiecare vinete faceți o incizie longitudinală adâncă, sare în interior. Lăsați vinetele timp de câteva minute, scurgeți sucul care sa separat.
  2. 2Așezați bucățile de oaie în interiorul vinetei, piper, sare la gust. Strângeți vinetele pe fiarele de lemn, pentru a străpunge legumele și toate bucățile de carne. Lubrifiați kebabul shish cu ulei vegetal.
  3. 3Setați grătarul la nivelul din mijloc al cuptorului, așezați vinetele pe grătar. Sub grătar, puneți foaia de copt prin turnarea pe el a oregano-ului uscat pentru a da aroma de ceață la vas. Gatiti timp de 40 de minute la 200 de grade.

La prima ocazie pentru a ieși pe un picnic, asigurați-vă că ați pregătit acest fel de mâncare pe cărbune . Rezultatul uimitor este garantat. Ajutați-vă și împărtășiți această rețetă colorată prietenilor dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu