Finlandeze clatite

Finlandeze clatite
Тип: Dejun
Timpul: 25 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Lănțișoare clare în finlandeză, pannukakku , - coacere pentru cei cărora le place să mănânce delicios și nu doresc să fie în serviciul aragazului de-a lungul vremurilor. De fapt, desertul se coace într-un singur strat pe o foaie de copt și apoi se taie în bucăți sau se rostogoleste. Se pare că procesul cel mai laborios este exclus, deoarece coacerea nu necesită prezența constantă a gospodinei în bucătărie. "Cu Gust" vă oferă să creați o excelentă clătită delicioasă cu umplutură de cașum, luând ca bază rețeta de coacere finlandeză.

Ingrediente

Unt
50 g
Sare
1 pic.
Lapte
500 мl
Cireșe
dor de gust
Ouă
3 buc.
Praf de copt
1 pic.
Zahăr
5 lingură

Gătire

  1. 1Ouăle au bătut cu 3 linguri. l. zahăr, se toarnă în lapte, se toarnă făina amestecat cu praful de copt, se amestecă până când bulgări dispar.
  2. 2Se topește untul la căldură scăzută, se toarnă o alunecare subțire în aluat, se adaugă sare.
  3. 3Panoul (dimensiunea aproximativă 40 x 40 cm) este acoperit cu pergament, unsoare cu orice ulei. Se toarnă aluatul pe o foaie de copt.
  4. 4Cuptorul încălzește până la 200 de grade, trimite clătite să se coace timp de 15-20 de minute.
  5. 5În acest moment, pregătiți umplutura: amestecați cheagul cu o furculiță, frecați cu zahărul rămas.
  6. 6Pe o clătite ușor răcită, puneți brânza de vaci și cireșele. În loc de cireșe puteți utiliza gemuri, gemuri sau fructe de padure congelate.
  7. 7Rolați o rolă de clătite, tăiată în bucăți. Presuriți zahărul înainte de servire.
În timpul procesului de coacere, pancake-ul ar trebui să meargă bine, să se răcească puțin, se va scufunda, va deveni o pânză excelentă pentru umplutură . Adăugând o porție mai mică de zahăr în aluat, veți obține o bază pentru umpluturile neîndulcite, de exemplu, șuncă, brânză, brânză sărată. Această rețetă universală merită partajată cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu