File de pui delicat

File de pui delicat
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Destul de des se întâmplă ca în timpul gătitului, în special în timpul prăjirii, pieptul de pui să se usuce. "Cu Gust" grăbește să împartă o rețetă specială, datorită căreia găina este sortită să devină suculentă și delicată! Acest fel de mâncare cu aromă specială , atât de entuziast, încât este pur și simplu imposibil de rezistat. Vă garantăm că nu ați încercat această carne care sa topit în gură!

Ingrediente

Sos balsamic
1 lingură
Susan
dor de gust
Ceapă
1 buc.
Sos de soia
4 lingură
Usturoi
2 căț.
Amidon
1 lingură
File de pui
500 g
Miere
1 lingură
Apă
2 l
Sare
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Tehnica pe care o folosim pentru a face carne într-o traducere literală sună ca "a face catifea" (catifea). Se separă albul de ou, se amestecă ușor cu o măturică, se adaugă amidonul, otetul de cidru de mere, sarea și se amestecă bine.
  2. 2Fileul de pui se taie în felii și se înmoaie în marinadă pentru a acoperi complet carnea. Acoperiți vasul și serviți în frigider timp de cel puțin 30 de minute. retetafiletelordepui
  3. 3Scoateți fileul de pui din marinadă, lăsați-l să stea o vreme la temperatura camerei. Scoateți excesul de lichid.
  4. 4Într-o tigaie, turnați 2 litri de apă, adăugați 1 lingură. l. ulei vegetal, puneți-l într-un incendiu mare și aduceți la fierbere. După fierbere, reduceți căldura la mediu. Bucăți de pui aruncați în apă clocotită și gătiți, amestecând continuu, timp de 1 minut.
  5. 5Scoateți puiul din apă, lăsați lichidul să se scurgă. Carnea din exterior va deveni albă, dar în interior trebuie să rămână ușor umedă.
  6. 6Ceapa si usturoiul tocat marunt. Tăiați partea albă a varziei din Peking în felii mici. retetadefiledepui
  7. 7Într-un castron separat, combinați sos de soia, oțet balsamic, miere, 0,5 linguri. l. ulei de măsline și piper. retetadefileudepui
  8. 8Într-o tigaie adâncă (nu cu înveliș de teflon), încălziți o cantitate mică de ulei vegetal, se toarnă ceapa și se prăjește timp de un minut. Apoi adăugați varza Pekinese și usturoi, prăjiți încă 3 minute, uitând să-l amestecați. Turnați sosul gătit, adăugați puiul, reduceți căldura la mediu și gătiți timp de încă 2 minute.
Serviți vasul la masă, stropiți-l pentru a gusta semințele de susan . În ciuda numărului mare de operații, rețeta este încă destul de rapidă. Puteți să marinați din dimineața și, în sfârșit, să gătiți seara după o zi grea. Acordați o șansă prietenilor să mănânce un pui delicat, împărtășiți o rețetă cu ei!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu