Ficat de pui cu ou

Ficat de pui cu ou
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

După cum știți, bucătăria românească este foarte originală. Acesta reunește tradițiile popoarelor slave și europene. Și, deși majoritatea sunt ocupate de feluri de mâncare vegetale, bucătarii locali și gospodinele nu ocolește carnea și produsele secundare. Și am dori să împărtășesc cu voi una din retetele traditionale romanesti - ficat de pui cu ouă și ceapă .În cele mai multe cazuri, pregătim clătite sau tort de ficat, face o pasta sau chiar o salata de ficat. Dar asta durează atât de mult timp! Dacă nu ai timp să stai lângă sobă și vrei să mănânci ceva delicios, gătești ficatul de pui în limba română .

Ingrediente

Ficat de pui
300–400 g
Sare
1/3 linguriță
Ouă
2 buc.
Ceapă
1 buc.

Gătire

  1. 1Clătiți ficatul de pui. Asigurați-vă că ați curățat-o de resturile vezicii biliare și filmului.
  2. 2Taie-l în bucăți mici. Dimensiunea lor aproximativă este de 1,5 x 1,5 cm.
  3. 3Se curata ceapa si se taie in cuburi mici.
  4. 4Încălziți uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie și trimiteți ceapa la grătar la foc mediu. Legumele ar trebui să devină aurite. Este nevoie de aproximativ 5-7 minute.
  5. 5Când ceapa este prăjită, adăugați la ea ficatul deja tăiat și amestecați totul. Puneți ingredientele într-o tigaie până când toată apa se evaporă, iar ficatul se va transforma în roșu. Veți petrece aproximativ 15 minute în această privință. Stingeți ficatul sub capac.
  6. 6Umpleți ouăle într-o tigaie și amestecați din nou. Sareți și piperați ficatul.
  7. 7După adăugarea ouălor, se prăjește doar câteva minute înainte de a fi pregătite. Acum scoateți calm vasul de la foc.
Prăjirea într-un ficat de tigaie ar trebui să fie servită încă caldă. Poate fi atât mâncarea principală, cât și armonizarea perfectă cu cartofii, pastele sau terciul. Dacă cumpărați frecvent ficat de pui, asigurați-vă că încercați să-l gătiți într-un mod nou. Și spune-le prietenilor tăi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu