Escaladarea ardeilor

Escaladarea ardeilor
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Numele vasului spaniol escalivada a fost definit de verbul escalivar (cat - "friptura pe cărbuni"). Este modul de gătit care joacă un rol-cheie aici, la urma urmei, orice legume coapte poate fi un escalivado. Setul clasic este ardeiul roșu mare (neapărat), vinete, ceapă, uneori cartofi. Pentru a găti acest fel de mâncare din bucătăria catalană, nu este necesar să aprindeți focul. Într-un cuptor convențional va fi, de asemenea, foarte gustos. Vă oferim o variantă de salată de salată de la ardei bulgari . Asigurați-vă că ați umplut cu cimbru aromat, usturoi și turnați cu generozitate ulei de măsline!

Ingrediente

Ulei de măsline
3 lingură
Ardei gras
6 buc.
Cimbru
dor de gust
Usturoi
6 căț.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Peppers se pune pe o foaie de copt acoperită cu pergament, se unsoară cu ulei de măsline și se coace la o temperatură de 180 de grade până la moale (aproximativ 30 de minute). escalivada
  2. 2Transferați ardeii într-un castron, acoperiți cu un capac și lăsați-l timp de 10 minute. După aceasta, îndepărtați coaja din legume și scoateți miezul. Sucul, care va fi alocat în acest caz, trebuie păstrat.
  3. 3Îndepărtați ardeii cu benzi și puneți-le într-un castron cu suc. Adăugați usturoi tocat și cimbru tăiat. Se condimentează cu sare, piper, se toarnă uleiul rămas și se amestecă. Așezați vasul în frigider timp de cel puțin 2 ore. escaladareaardeilor
Serviți ca o gustare pentru paine sau ca o farfurie pentru aproape toate felurile de mâncare. Excelent stocate în frigider cu o săptămână, dar țineți atât de mult și nu mâncați acest delicios - ceva ireal. Prietenii rețetei vor aprecia, vă sfătuim să le împărtășiți!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu