Dovlecei în turcă

Dovlecei în turcă
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 3

Zucchini - o legumă atât de nepretențioasă și relativ ieftină, încât bucate din ea se găsesc în bucătăriile din întreaga lume. Astăzi "Cu Gust" vă va spune cum să o deserviți în Turcia. Dolmass, sau dovlecelul umplute cu carne tocată, orez sau bulgur, butoaie de umplutură. Și ce fel de bucătărie orientală fără verdețuri parfumate! Ne-am limitat la câteva crengi de patrunjel, dar dacă sunteți un fan al bucate picante , puteți adăuga coriandru sau coriandru.

Ingrediente

Bostănei
4 buc.
Roșie
2 buc.
Pătrunjel
0,5 tuffet
Sare
dor de gust
Ceapă
1 buc.
Pastă de tomate
2 lingură
Orez
1 pahar

Gătire

  1. 1Luați dovlecei de mărime medie, spălați, tăiați capetele. Împărțiți fiecare legumă în trei părți, îndepărtați pulpa cu o lingură.
  2. 2Se toarna pătrunjelul și ceapa, roșiile tăiate în cuburi, se spală orezul.
  3. 3Se amestecă carnea tocată cu orez, se adaugă ceapa, roșiile, patrunjelul, sarea și piperul, se amestecă. Porniți dovlecelul cu amestecul rezultat.
  4. 4Se amestecă un pahar de apă cu pastă de tomate și ulei de floarea-soarelui.
  5. 5Vertical pune zucchini într-o cratiță, se toarnă pasta de tomate diluat, apoi se toarnă apa fiartă, astfel încât acesta acoperă dovlecei până la jumătate.
  6. 6Acoperiți tigaia cu un capac și fierbeți măduva la foc mic timp de 30 minute după fierbere.
  7. 7Serviti cu smantana si ierburi.
În cazul în care mărimea de dovlecei din grădină a depășit așteptările dvs., curățați legumele din semințe și pregătiți clatite prin reteta corporatistă de la Cu Gust . Și despre zucchinele umplute nu uitați să le spuneți prietenului dvs. făcând clic pe "Partajați" !

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu