Dovlecei cu cașcaval

Dovlecei cu cașcaval
Тип: Felul doi
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

E foarte plăcut să gătești dovlecei : nu e nevoie să fie curățați, nu este necesară nici înmuierea acestora. Cîteva minute la foc, si aceștia prezinta o textura delicată și un gust gingaș. Dacă diversifăm cu condimente și cașcaval, vom obține un fel de mâncare suculent și luminos de vară. Cinci minute la bucătărie și legumele pot fi deja puse la cuptor. De aceea, dovlecei pentru micul dejun - este o soluție profitabilă pentru toată lumea care vrea să înceapă ziua în mod corespunzător, gustos și nutritiv.

Ingrediente

Cașcaval
80 g
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Mărar
doar de gust
Bostănei
200 g
Usturoi
3 căț.
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Tăiați dovleceii sub forma de role de 1 cm grosime. Se taie patrunjelul și mărarul, se amestecă cu dovleceii.
  2. 2Măcinați usturoiul într-o farfurie, adăugați ulei de măsline, piper. Turnați peste dovlecei și amestecați bine cu mâinile, astfel încât toate piesele să fie bine înmuiate.
  3. 3Acoperiți vasul de copt cu hârtie de pergament și aranjați pe aceasta dovleceii. Coaceți timp de 25 de minute la 220 de grade. Apoi scoateți, presărați cu cașcaval și trimiteți-l la cuptor timp de încă 5 minute. E gata! Poftă bună!

Acest mod de gătit dovleceii  este cel mai popular, dar el nu e atât de simplu. Ca fel de mâncare pentru prînz, nu mai puțin perfect, trebuie de adăugat un pic de carne tocată sau chiar conserve de ton. Alegeți un cașcaval mai aromat. Împărtășiți rețeta noastră și prietenilor! Apropo, este foarte convenabil să gătești după ea și la grătar.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu