Dovlecei coapte cu brânză

Dovlecei coapte cu brânză
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Această rețetă va fi utilă celor care au exclus din dieta lor produse din carne și conduc un stil de viață vegetarian. Deși suntem forțați să recunoaștem că acest fel de mâncare se va bucura cu plăcere de cei care nu au refuzat carnea. Și toate pentru că baza pentru acest aliment este doar dovlecei . Discutați despre utilizarea lor pare inutilă - acest lucru este evident și cunoscut domeniul de aplicare al vsem.Kulinarnaya suc de fructe, de asemenea, destul de extinse: ei și prăjit, și compot și murate, și umplute, adăugate la salate, folosite ca garnituri. Cele mai utile sunt lungimea fructelor mici, necorespunzătoare, de 20-25 cm, care sunt folosite împreună cu pielea, iar dovleceii destul de tineri pot fi consumați prime. Vom găti și vasele noastre vor fi numite "Zucchini, coapte cu brânză" !

Ingrediente

Bostănei
3 buc.
Muștar
1 lingură
Pătrunjel
1 tuffet
Mărar
1 tuffet
Ouă
2 buc.
Sare
dor de gust
Smântână
4 lingură
Cașcaval
10 lingură

Gătire

  1. 1Mai întâi pregătiți dovlecei tăind-le în cuburi. Dacă sunt suficient de tineri, nu puteți scoate coaja.
  2. 2Se adaugă la dovleac mărarul mărunțit mărunțit și pătrunjel, sare și piper la gust, sezonul cu condimentele tale preferate.
  3. 3Acum amestecați smântână, muștar, ouă și brânză rasă (5 linguri). Încă poți să faci podsolit. Se amestecă bine pentru a obține un amestec mai mult sau mai puțin omogen.
  4. 4Acum, luați vasul de coacere și puneți-l într-un strat uniform de dovlecei și apoi răspândiți amestecul deasupra cu amestecul care tocmai a fost pregătit. Toate nivelurile și se presara cu brânză rasă rămas (alte 5 linguri).
  5. 5Coaceți în cuptor timp de 35-40 de minute la temperatura standard, până când pe suprafață apare o crustă roșie. Gata!
Este un fel de fel de mâncare delicioasă pe care o avem! Aș dori să vă atragem atenția asupra faptului că, dacă această parte pare insuficientă pentru dvs., atunci puteți repeta întotdeauna straturile. În acest caz, veți avea nevoie de mai multe ingrediente. Și în timp ce numărați suma potrivită, merită să partajați acest post cu alții. Lăsați-i să încerce, de asemenea, dovlecei , coapte cu brânză!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu