Donut pe un lapte condensat

Donut pe un lapte condensat
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Gogoșii de acasă nu pot fi comparate cu achizițiile, în special cele care vă vor spune astăzi "Cu Gust" . Mici, dar foarte hrănitoare și ușor de pregătit într-o tigaie vor fi la fel de buni ca prăjiturile prajite Bilele de aluat , prăjite în ulei, au loc în multe bucătării din întreaga lume . În Franța, acestea sunt castanoles dulce, care sunt presărate cu semințe de susan. În bucătăria uzbecă acesta este un bogirsak sărat. Ele pot fi servite ca o gustare simplă cu sos, dar reteta noastră este diferită dulce. Un ceai delicios este oferit!

Ingrediente

Sodă caustică
0,25 linguriță
Lapte condensat
400 мl
Ouă
2 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Împingeți ouăle împreună cu sare și sifon. Se amestecă cu laptele condensat și se adaugă încet făina (la fel de mult ca și aluatul).
  2. 2Rotiți aluatul într-un pachet, tăiați în bucăți mici și rotiți-vă în bile. Acestea ar trebui să aibă dimensiunea de alune. Puneți în ulei.
Serviți gogoși pe lapte condensat, presărat cu zahăr pudră. Acestea vor fi și mai satisfăcătoare dacă adăugați puțin brânză de vaci . În această rețetă, cele mai "dificile" sunt bilele de patinaj, dar sunt prajite instantaneu. Salvați reteta noastră pentru a vă place pe cei dragi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu