Deschideți placintele

Deschideți placintele
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 3

Ați încercat vreodată plăcinte din Karelian? Acest lot interesant de formă poligonală are fanii nu numai acasă. Editorial «Cu rafale» nu a putut pregăti pentru tine plăcinte rețetă chefir în cele mai bune tradiții ale slavo kuhni.Eto nu doar delicioase prăjituri fără drojdie , dar o adevărată decorare de masă! Testul universal , care poate fi rulat subțire și să nu fie frică, pentru că raspolzetsya, plăcinte păstrează forma pe care le dau. Procesul de fabricare a plăcilor constă în două etape: pregătirea și gătitul.

Ingrediente

Unt
120 g
Chefir
250 мl
Lapte
20 мl
Cartofi
5 buc.
Ouă
2 buc.
Smântână
3 lingură
Sare
1,5 linguriță

Gătire

  1. 1Puneți cartofii decojiți să gătească până se pregătesc, turnând apă la gust.
  2. 2În timp ce cartofii se prepară, se amestecă cu brânză și cu făină de grâu. Se toarnă în kefir, se frământă aluatul și se lasă să respire timp de 10 minute.
  3. 3Gătitul de umplutură. Liti cartofii cu unt și lapte. În cartofii finiți, rupeți un ou și amestecați bine masa.
  4. 4Alăptați aluatul într-un pachet gros, tăiați în părți egale mici și faceți din ele prăjituri rotunde.
  5. 5În centrul fiecărui tortilla puneți umplutura de cartofi și protejați aluatul pe părțile laterale pentru a forma un coș.
  6. 6Se amestecă gălbenușul unui ou cu smântână. Ungeți amestecul cu fiecare coș, puneți-l pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute la 200 de grade.
Paturi cu cartofi din acest formular se numesc branduri, dar pot fi, de asemenea, cu o altă umplutură: morcovi, terci, brânză de vaci. Acestea sunt de obicei servite cu produse lactate: ryazhenka, lapte, iaurt. Cu toate acestea, ele sunt gustoase și fără adăugări, puteți vedea pentru tine. Dacă vă place de asemenea, salvați rețeta noastră și împărtășiți-o cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu