Curăță de la ryazhenka

Curăță de la ryazhenka
Тип: Dejun
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Rețetă brânză de vaci de la ryazhenka - o reaprovizionare excelentă a cărții de bucate pentru cei care iubesc produsele de casă. De ce de la un burger? Pentru că produce o brânză blândă de brânză care seamănă cu o brânză moale, cremoasă, cu o notă de caramel. să fantezii. Să adăugăm condimente care dau o aromă subtilă, precum și miere dulce și o picătură de sos oriental ... Va fi uimitor de delicios, nu ezita!

Ingrediente

Lapte
1 l
Miere
1 lingură
Ryazhenka
1 l
Anason
1 buc.
Sos de soia
1 lingură

Gătire

  1. 1Într-o cratiță potrivită, amestecați laptele și laptele de copt fermentat. Puneți un foc lent, căldură, care nu duce la fierbere.
  2. 2Când zerul începe să se despartă, adăugați sos de soia, scorțișoară și anason.
  3. 3Scoateți masa din căldură, acoperiți cu un capac. Când amestecul se încălzește, adăugați miere. Se lasă amestecul să se răcească complet.
  4. 4Aruncați brânza de vaci pe tifon pliată de două ori și lăsați serul să se scurgă. Așezați bomboanele cu brânză de vaci într-o șuviță, puneți masa sub presă (poate fi un borcan de apă) și trimiteți-o la frigider timp de 7-8 ore.
Crezul cremoasă, picant serveste pentru cafea de dimineață : un mic dejun util și neobișnuit vă va plăcea cu siguranță! Nu uitați să salvați această rețetă în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu