Cupcake cu fructe uscate

Cupcake cu fructe uscate
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Dacă sunteți un susținător al unei diete sănătoase, dar, uneori, vă place să vă răsfățați cu ceva dulce, chiar mai bine va fi un tort de fructe uscat decât un tort de magazin. Există o mulțime de fructe uscate și fructe de padure în acest lot și practic nu există aluat. Și cel mai important - tortul este foarte gustos, are o aromă plăcută și este păstrat pentru o perioadă lungă de timp. Dacă aveți o bucată rămasă, o puteți lăsa mai târziu. Deși, desigur, mă îndoiesc că un astfel de tratament apetisant va rămâne pe masă pentru o lungă perioadă de timp ... Apropo, ajustați cantitatea de fructe uscate în funcție de preferințele dumneavoastră. Unele fructe pot fi chiar excluse, în loc de ele, adăugați alte date, de exemplu.

Ingrediente

Zahăr brun
6 lingură
Praf de copt
0,5 linguriță
Ouă
2 buc.
Stafide
100 g
Făină de grâu
6 lingură
Prune uscate
100 g
Smochine
50 g
Nuci
50 g
Merișor
50 g

Gătire

  1. 1Caisele uscate și prunele tăiate în bucăți și amestecate cu nuci și alte fructe uscate.
  2. 2Împingeți ouăle cu o măturică și turnați-le într-un amestec de fructe uscate.
  3. 3Puneți zahăr, făină și praf de copt. Se amestecă bine.
  4. 4Ungeți vasul de coacere cu ulei și turnați aluatul în el, coaceți într-un cuptor de 180 de grade preîncălzit timp de 45 de minute.
Acest lot este foarte frumos în aspect, așa că va arăta grozav pe masa festivă. Asigurați-vă că pentru a pregăti acest cupcake, dacă doriți să mănânce ceva gustos și util!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu