Crochete de pește

Crochete de pește
Тип: Gustări
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Gustările  - primule se consum masa și primule de la care puteți adăuga greutate. Crochetele  le aparțin și sunt pregătite, de regulă, în cantități mari de ulei din carne tocată sau cartofi piure. Dar nu de data asta! Redactorii "cugust" împărtășesc rețeta delicatelor crochete de pește , ale căror conținut caloric este de numai 99 kcal la 100 g.

Ingrediente

Piper negru (măcinat)
doar de gust
Miere
1 linguriță
Curry
1 linguriță
Pește
500 g
Sos de soia
60 мl
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Clătiți fileurile de pește, tăiați în bucăți mici și treceți-l prin blender sau printr-o mașină de tocat carne.
  2. 2Adăugați miere, sos de soia, curry, sare și piper la pește. Se amestecă carnea tocată cu fasolele tăiate în bucăți mici (congelate, prealabil decongelate).
  3. 3Puneți cuptorul la 200 de grade și continuați cu formarea de crochete de pește.
  4. 4Acoperiți vasul de copt cu pergament și formați grămăjoare de două linguri. Păstrați o distanță între ele! Coaceți timp de 15 minute. crochete de pește

Acordați atenție selecției condimentelor . Gustul crochetelor de pește alb este bogat, la fel ca culoarea (datorită curry-ului) - gustarea perfectă de  pește ! Dar nu ar trebui să amânați aceast fel de mâncare din cauza aspectului ei elegant, căci este bugetar, satisfăcător, dietetic și va înlocui complet chiftele deja plictisitoare din același pește . Cum vă pare ideea? Distribuiți impresiile în comentarii.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu