Crenvuste din carne de pui

Crenvuste din carne de pui
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Ați greșit dacă credeți că acasă este imposibil să gătiți aceleași cârnați deliciosi , pe măsură ce cumpărați în magazin. Este foarte simplu să faceți acest lucru. Doar câteva minute, instruiți, vă va salva familia de produse semifabricate discutabile. Ce putem spune despre gust: cârnații de casă doar se topesc în gură și un set special de mirodenii face ca acestea să fie un supliment apetisant la garnitură.

Ingrediente

Unt
50 g
Lapte
100 мl
File de pui
500 g
Praf de piper roșu
0,5 linguriță
Koriandru
0,5 linguriță
Ouă
1 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Tăiați untul și fileurile în bucăți mici, puneți în castronul mixerului, tăiați și amestecați bine.
  2. 2Puneți umplutura într-un castron, adăugați ouă, piper roșu și negru, sare, coriandru, turnați laptele, amestecați.
  3. 3Formați cârnați mici tocați, înfășurați fiecare într-un film alimentar în mai multe straturi. În lateral, fixați filmul cu un fir.
  4. 4Într-o cratiță, fierbeți apa, puneți cârnații în ea și gătiți timp de 20 de minute. Apoi scoateți-le, scoateți filmul și prăjiți din toate părțile într-o tigaie până când apare o crustă roșie.
Sunt de acord că este mult mai plăcut să serviți feluri de mâncare pe care sunteți complet siguri de: coloranți , conservanți sau agenți de îmbunătățire a aromelor . Cârnații de acasă pot fi răsfățați în siguranță de copii. Asigurați-vă că spuneți despre această rețetă rudelor voastre!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu