Crema desert

Crema desert
Тип: Deserturi
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Dacă ați încercat oriunde sau chiar ați pregătit bavareza (bavareză cremă) , vă amintiți cu siguranță gustul său. Crema cremoasă gelatinoasă cremoasă este uimitoare în sine și deschide, de asemenea, un spațiu uriaș pentru fantezia culinară. Acesta poate fi folosit pentru a crea prăjituri mai multe straturi, ca umplutură pentru clătite și tartlets precum și pentru lubrifierea de prăjituri ... Problema este că acest rafinament delicatețe suficient de calorii, ca reteta prevede utilizarea de smântână grele, lapte, ouă ... Editorial «Cu Gust " se grăbește să ofere o rețetă dietetică pentru desert cremă . Aceasta crema bavarez este permis să aibă chiar și pentru cei care monitorizează greutatea sistemului Ducane. Pentru gust - un lucru excelent!

Ingrediente

Lapte
1,5 pahar
Gelatină
1 lingură
Apă
4 lingură
Extract de vanilie
1 linguriță
Gălbenuș
3 buc.
Smântână
300 мl
Zahăr
dor de gust

Gătire

  1. 1Puneți gălbenușele cu zahăr și puneți focul slab. Într-o țărână subțire se toarnă laptele și se încălzește timp de 10 minute cu agitare constantă. Nu aduceți fierbere! Scoateți de pe placă.
  2. 2Beat smântână sau iaurt fără grăsime fără umpluturi cu extract de vanilie.
  3. 3Înmuiați (dizolvați) gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se toarnă gelatina în amestecul de lapte-ou, se amestecă, se lasă să se răcească la temperatura camerei.
  4. 4Adăugați smântână smântână sau brânză de vaci, amestecați din nou și puneți pe kremankam. Așezați la frigider pentru îngheț. Atât adulții, cât și copiii vor fi încântați de acest desert aeros, poros! desertcremădinsmântână
Consistența desertului finit este în mare parte determinată de cantitatea de gelatină gelatină . Puneți puțin mai mult - obțineți aproape panakotu, puțin mai puțin - obțineți un desert, o consistență aproape de înghețată. Simțiți-vă liber să împărtășiți rețeta cu prietenii, ei vor fi recunoscători!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu