Cream "Charlotte"

Cream "Charlotte"
Тип: Deserturi
Timpul: 45 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Cream "Charlotte" - lapte de ou cremă de ulei , care este adesea folosit pentru stratul de biscuiți. Ei pot, de asemenea, să decoreze frumos tortul, care va arăta ca și cum ar fi făcut la o fabrică de cofetărie. Din păcate, nu toată lumea are acest desert dulce obținut prima oară. Dar, dacă urmați tehnologia exactă de gătit, veți avea o cremă uimitoare !

Ingrediente

Unt
200 g
Lapte
100 мl
Vanilină
dor de gust
Ouă
2 buc.
Coniac
dor de gust
Zahăr
4 lingură

Gătire

  1. 1Pregătiți produsele pentru cremă în avans, astfel încât acestea să fie la temperatura camerei.
  2. 2Porniți într-un bol de ouă cu zahăr și vanilie. Se toarnă laptele. Se amestecă.
  3. 3Se toarnă amestecul preparat într-o cratiță și se încălzește într-o baie de foc sau de apă. Se amestecă în mod constant până când amestecul se îngroațește. Este imposibil să fiarbă. Se lasă amestecul să se răcească.
  4. 4Înmuiați untul. Apoi amestecați-l cu un mixer într-o masă albă luxuriantă. Nu opriți biciul, adăugați treptat amestecul de ouă-lapte.
  5. 5Deja la sfârșitul biciuirii, dacă doriți, puteți turna alcool - cognac sau rom.
Tratamentul poate fi utilizat imediat sau poate fi păstrat la frigider într-un recipient închis timp de cel mult 4 zile. Această cremă delicioasă poate fi utilizată pentru umplerea eclairului, decorarea brioșelor și a prăjiturilor populare precum "Kievsky" și "Praga". În general, nu există restricții!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu