Crap în smântână

Crap în smântână
Тип: Felul doi
Timpul: 80 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Pestele este un oaspete destul de frecvent pe mesele noastre, nu-i așa? Costul său este foarte accesibil, iar felurile de mâncare sunt întotdeauna delicioase. Uneori se pare că nu se plictisește! Dar întotdeauna vrei să încerci ceva nou, neobișnuit ... Personalul nostru de redacție vă place de multe ori cu rețete originale . Și de data aceasta nu vă vom dezamăgi. Carnea delicată, ușor dulce este crucian pentru a gusta multora. De regulă, prăjeștem doar pește și servim cu o salată de legume normală. Dar de data aceasta, să încercăm să acționăm diferit. În cuptor crap cu sos de smântână - destul de proaspăt și original. Vom verifica?

Ingrediente

Unt
50 g
Sare
0,5 linguriță
Smântână
375 g
Caras
6 buc.

Gătire

  1. 1Desprindeți crapul de la cântare. Puteți lăsa aripioarele. Amintiți-vă carcasele, scoateți peștele din interioare și îndepărtați branhiile. Clătiți peștele sub apă curgătoare.
  2. 2Ștergeți pește uscat cu prosoape de hârtie.
  3. 3Se rupe în sare de piatră mortar și 8 mazare de piper negru. Sugeți peștele cu aceste mirodenii (inclusiv capul și abdomenul). Așezați carcasele pe o farfurie și lăsați-le deoparte timp de 15 minute.
  4. 4Rotiți cu pesti într-o făină de grâu. Dacă ați șters-o cu prosoape de hârtie, o mulțime de făină nu se va lipi de ea, dar va fi albă.
  5. 5Luați o tigaie mare. Tăiați aproximativ 20 g de ulei și topiți restul într-o tavă.
  6. 6Se prăjește tot peștele de pe ambele părți într-o crustă de aur roșie. Este această crustă care va determina în continuare gustul vasului preparat.
  7. 7Ungeți vasul de coacere cu unt și puneți peștele prăjit într-un singur strat.
  8. 8Preîncălziți cuptorul la 230-240 ° C.
  9. 9Luați smântânelul gras și puneți-l cu grijă pe vârful morcovilor. Verificați că toți peștii sunt acoperite cu smântână. În cazul în care smântâna nu este suficient de grasă, se pot adăuga 20-30 g de unt topit în matriță.
  10. 10Trimiteți formularul cu peștele în cuptor timp de aproximativ 30 de minute. Smântână își va pierde umiditatea, iar crapul va fi acoperit cu o crustă delicioasă.
Așezați vasul pe o farfurie și stropiți cu ierburi tocate. Dacă ați folosit smântână foarte grasă, partea inferioară a vasului de coacere va fi în mod necesar grasă. Simțiți-vă liber să-l utilizați ca un sos. Dar pe garnitură puteți alege cartofi copți . Și nu așteptați până când peștele sa răcit complet! În cazul în care prietenii dvs. nu au pregătit încă peștele ca acesta, asigurați-vă că ați împărtășit această rețetă cu ei.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu