Cozonac cu brânză de vaci

Cozonac cu brânză de vaci
Тип: Deserturi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Clădirile iubesc totul! Prin urmare, după ce ați pregătit de la ei cel mai delicios tort , cu siguranță nu veți pierde cu un fel de mâncare pentru oaspeți și rude. Punctul culminant al acestei capodopere în umplutura cu smântână , care după coacere se transformă în glazură cremoasă. Mai întâi, mai întâi coaceți 10-12 clătite conform rețetei dvs. preferate, puteți face clatite de amidon sau clatite pe bere. Restul, după cum se spune, este o chestiune de tehnologie: chestii, răsuciți și vărsați.

Ingrediente

Stafide
50 g
Ouă
3 buc.
Smântână
3 lingură
Vanilină
5 g
Zahăr
5 lingură

Gătire

  1. 1Branza de branza se amesteca cu o furculita, se adauga 2 linguri. l. zahăr, vanilină sau zahăr de vanilie, 1 ou, apoi se amestecă bine. Combinați masa cu caise uscate și stafide fin tăiate.
  2. 2Ungeți fiecare clătită cu o pastă de caș, apoi rolați cu o rolă.
  3. 3Se amestecă 2 ouă cu smântână, se adaugă zahărul rămas.
  4. 4Clatite se afla intr-o spirala, pornind de la marginea exterioara, intr-un vas de copt uns. Umpleți-le cu amestec acru și trimiteți-le într-un cuptor preîncălzit timp de 180 de minute timp de 25 de minute.
delicatețea rezultată apare la masă într-o stare caldă. Gustul unei plăcinte de pancake este perfect umburat scorțișoară : presărați cu un vârf de pâine din acest produs de patiserie pregătit pentru o aromă mai saturată. Și nu uitați să împărtășiți o rețetă interesantă cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu