Covoare de nuci

Covoare de nuci
Тип: Deserturi
Timpul: 130 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Nuci de pâine au fost întotdeauna speciale, deoarece, pentru a accentua gustul nuci, ele sunt combinate cu alte ingrediente. Italienii au reușit cu tărie, după ce au crezut o delicatesă magnifică - o panteră. Această dulceață interesantă derivă din combinarea cuvintelor "pâine" și "puternic", "solid". Și, de fapt, este un produs de patiserie dulce, care suhofrutkov, nuci și fructe de mai mult de aluat ca karamel.Etot desert italian este, de asemenea, numit turta dulce. "Cu Gust" sugerează să rămânem la varianta tradițională cu utilizarea de praf de cacao, pentru a face ceva delicios!

Ingrediente

Alune
125 g
Caise uscate
100 g
Zahăr
100 g
Coajă de lămîe
2 linguriță
Migdale
125 g
Miere
2 lingură
Smochine
100 g
Ghimbir
1 linguriță
Scorțișoară
2 linguriță

Gătire

  1. 1Se prăjește alunetele într-o tigaie până când pielea este decojită. Rotiți piulițele deasupra unei suprafețe dure pentru a separa coaja. Se taie cu migdale, alune, fructe uscate si se amesteca totul.
  2. 2Pregătiți aluatul. Adăugați cacao, ghimbir și scorțișoară la făină. Se amestecă amestecul liber cu nuci și fructe uscate.
  3. 3Încălziți mierea pe sobă și puneți zahăr în ea. Se amestecă până se formează o caramelă omogenă.
  4. 4Așezați vasul de coacere cu pergament uleiat și turnați amestecul de piulițe în el. Se toarnă tot caramelul, se amestecă rapid și bine. Răspândiți uniform amestecul.
  5. 5Puneți forma într-un cuptor preîncălzit la 150 de grade și coaceți timp de o oră și jumătate.
Panforte este considerat a fi un dulce de Crăciun, dar vă puteți bucura de această delicatețe pe tot parcursul anului, deoarece nu este numai gustos, ci și util. Rețeta pentru morcov este foarte variabilă în ceea ce privește ingredientele: alunele pot fi înlocuite cu nuci , în loc de smochine, utilizați stafide și așa mai departe. Principalul lucru în pregătirea sa este masa de caramel, care leagă ingredientele, deci asigurați-vă că ne salvați rețeta pentru a nu uita cum se face!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu