Cottage Cheese Blancmange

Cottage Cheese Blancmange
Тип: Deserturi
Timpul: 70 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Daca esti un fan de deserturi, cum ar fi Panna Cotta și jeleu, apoi brânză de vaci Blancmange exact ca ea. Prin consistență, delicatețea este foarte asemănătoare cu deserturile menționate mai sus, dar are propriile caracteristici. Blancmange în traducere din franceză înseamnă "alimente albe". Acest vas are o istorie lungă, a fost inventat înapoi în Evul Mediu. Cu toate acestea, la început Blannmange nu era dulce. A fost făcut din orez și din carne albă și a servit între brânză și deserturi. Toate ingredientele au fost excepțional de albe, de unde și numele. În Franța modernă, blancmange este un desert de lapte. Variațiile în pregătirea ei mult, asta e una din nih.Nesmotrya privind ușurința preparării, pentru Blancmange trebuie monitorizate foarte atent, iar cel mai important lucru - să reziste la toate proporție. În caz contrar, vasul va fi stricat. Dar nu trebuie să vă fie frică. În mod sigur merită gătit, deoarece gustul blancmange este foarte diferit de gustul de lapte obișnuit de lapte. Este mult mai blând și mai aerisit!

Ingrediente

Lapte
0,5 pahar
Coajă de lămîe
dor de gust
Zahăr praf
0,5 pahar
Gelatină
15 g
Smântână
0,5 pahar

Gătire

  1. 1Beat brânza de vaci cu pudră de zahăr, smântână, coajă de lamaie și zahăr de vanilie într-o masă luxuriantă, omogenă.
  2. 2Se diluează gelatina în lapte cald, urmând instrucțiunile.
  3. 3Se taie piersicile în felii. Dacă doriți, puteți lua alte fructe. De asemenea, minunat pentru ananas.
  4. 4Gelatina cu lapte a făcut un foc lent și adu-l într-o stare fierbinte, dar nu fierbe. În același timp, amestecați masa în mod continuu până când gelatina se dizolvă.
  5. 5Apoi se toarnă amestecul de gelatină în cheag și se amestecă. Adăugați bucățile de fructe.
  6. 6Puneți masa în matriță și puneți-o în frigider până când este complet solidificată.
Gustul delicat al cremei desert ușor nuanțează aroma de lamaie. Cu biscuiți și ceai blancmange se transformă într-o gustare extraordinară și neobișnuită pentru doi.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu