Cotlete de vinete

Cotlete de vinete
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 3

Grecii vechi au numit vinete mere de rabie , crezând că sunt capabili să conducă la nebunie. Vinetele, precum și multe năluci, trebuiau să treacă printr-o cale spinoasă spre recunoaștere: ce poate fi delicios într-o carne proaspătă și amară? Dar este necesar doar să înmuiați legumele în apă pentru puțină vreme, deoarece amărăciunea va dispărea, iar gătitul potrivit îl va transforma într-un fel de mâncare de masă zilnică și festivă. Și este adevărat, e nebun! vinete prăjite sunt de două ori mai dietetice decât pastele, deși sunt considerate a fi mese. Nu este surprinzător, deoarece, în forma sa brută, 100 g de produs nu depășesc cu 25 kcal. Dieters trebuie să știe, modul de a găti vinete în tigaie , pentru că este figura gustoasă și ușoară a unui fel de mâncare. «Cu rafale» vă va spune cum să facă vinete în tigaie atât de gustoase încât pot înlocui bucățele de carne. Apropo, ele nu sunt foarte diferite în ceea ce privește aspectul.

Ingrediente

Vânătă
1 buc.
Ouă
2 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Coaceți vinetele din coajă, tăiați-le în felii subțiri și sare. Lăsați timp de 10 minute pentru a lăsa sucul și a scăpa de amărăciune. Scurgeți sucul.
  2. 2Într-un castron, bate ouăle, sare la gust. Fiecare felie de vinete, prima rola în făină, apoi se înmoaie în ouă. Se prăjește pe ambele fețe până se marchează auriu.
Pentru cotletul din vinete, puteți folosi diferite umpluturi, le înfășurați în rulouri sau alunecați fiecare felie pentru a pune una peste alta. Ca pastă, folosiți maioneză cu mirodenii, brânză cu roșii sau avocado moale - alegerea este limitată doar de imaginația ta. Pentru a face felii chiar mai fine, bate-le cu un ciocan, pre-înfășurat într-o pungă de plastic. Surprindeți rețeta prietenilor dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu