Conserve ardei bulgari

Conserve ardei bulgari
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 10

Ardei bulgari conservați - trebuie să aibă o amantă. În timpul iernii, cum să deschideți un borcan, amintiți-vă vara. Și cât de multe feluri de mâncare dintr-o astfel de pregătire pot fi făcute. Umplute cu carne sau legume (slaba pe masa), diverse salate, paste sosuri groundwood la sandwich-uri, și doar un pic de zahăr ... Pe scurt, este necesar să se închidă magazinul gol mai bine, băncile recomanda sterilizarea de 2 ori: înainte și după piper semn de carte. După cum arată practica, gol sterilizați în cuptorul cu microunde mod convenabil și mai rapid, dar se poate folosi orice alt mod (aburit sau în cuptor).

Ingrediente

Ardei gras
1 кg
Apă
1 l
Sare
35 g
Zahăr
70 g
Acid citric
0,75 linguriță

Gătire

  1. 1Peppers clătiți, scoateți semințele. Îndepărtați legumele decojite în apă clocotită timp de 2 minute, apoi scoateți-o repede cu un borcan și răciți-o cu apă rece.
  2. 2Peppers se așeză în cealaltă ca o păpușă de cuibărit. Apoi plasați în cutii (sterilizate anterior) vertical. Pentru a economisi spațiu, legumele pot fi ușor aplatizate.
  3. 3Se dizolvă zahărul, sarea și acidul citric în apă, se fierbe. Se toarnă fierbinte peste ardei în borcane, se acoperă cu capace și se sterilizează borcane de litru 20 de minute, 3 litri - 25. Rotiți, răsuciți-vă, înfășurați piesa de prelucrat și lăsați-o până la răcirea completă.
După cum puteți vedea, ciocanul se face rapid și fără probleme, dar ce aromă delicioasă se obține. Apropo, acid citric poate fi înlocuit cu oțet de masă 9% (1 lingură de desert pe litru de apă). Bucurați-vă pentru bucuria celor dragi și împărtășiți rețete cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu