Conopidă cu ouă și brânză

Conopidă cu ouă și brânză
Тип: Garnituri
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Nu vă puteți imagina cât de multe feluri de mâncare delicioase și sănătoase pot fi făcute din conopidă. Cea mai ușoară opțiune este de a fierbe inflorescențe în apă sărată și de sezon cu unt. Rețete mai complexe sunt gratinate, varză coaptă cu ciuperci, curry și multe altele. Pentru a găti astfel de feluri de mâncare este o plăcere! Conopida conține o mulțime de substanțe nutritive. Este saturată cu vitaminele C și U, acidul tartronic, fibrele, calciul și potasiul. În arhiva noastră puteți găsi cu ușurință rețete pentru mai multe vase conopide . Sperăm că această opțiune cu două tipuri de brânză va completa cărțile de bucate.

Ingrediente

Conopidă
600 g
Parmezan
100 g
Mozzarella
400 g
Pătrunjel
1 tuffet
Usturoi
2 căț.
Sovârf
0,5 linguriță
Ouă
2 buc.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Așezați 1 cap de conopidă pe un răzătoare mare.
  2. 2Îndepărtați brânza pe o răzătoare fină. Se adaugă ouă, oregano, usturoi tocat, parmezan și mozzarella (100 g) la castron cu varză.
  3. 3Se adaugă sarea și piperul la gust și se amestecă bine întreaga masă.
  4. 4Preîncălziți cuptorul la 170 ° C.
  5. 5Luați foaia de copt și acoperiți-o cu pergament. Puneți masa de varză și brânză pe o tavă de copt și se întinde pe întreaga suprafață.
  6. 6Întoarceți tava în cuptor timp de 25 de minute.
  7. 7Scoateți tava de copt din cuptor și presărați deja mozzarella gata pentru varză. Puneți antena în cuptor timp de încă câteva minute.
  8. 8Taiați caserola în bucăți și decorați-vă cu verdele. Bon apetit!
Propun să pregătim un fel de fel de mâncare în viitorul apropiat. Lăsați substanțele nutritive să aibă un efect pozitiv asupra sănătății dvs., iar gustul unic al fructelor de soi de copt plăcut pentru familia .

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu