Clustere cu file de pui

Clustere cu file de pui
Тип: Felul doi
Timpul: 70 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 2

Un fel de mâncare care vă va surprinde pe cei dragi, un fel de mâncare pe care oaspeții dvs. îl vor aminti de mult timp, un fel de mâncare de cea mai înaltă acrobație! Puii cu fileuri de pui și roșiile pot fi anunțate în mod luminos, dar este mai bine să le luați și să gătiți cel puțin o dată. Un gust de gustare de neuitat se formează atunci când toate ingredientele sunt coapte împreună și schimbă aroma, trec reciproc tonurile de gust. Un aluat de lavandă acoperă carnea delicată , saturată cu roșii acru, iar toate acestea completează o surpriză din orezul bogat friabil ...

Ingrediente

Usturoi
1 căț.
Orez
2 lingură
Ulei de măsline
4 lingură
File de pui
2 buc.
Gălbenușuri
1 buc.
Sare
dor de gust
Roșie
2 buc.
Sos de soia
2 lingură
Ceapă
1 buc.
Foietaj
250 g
Morcov
1 buc.

Gătire

  1. 1Fileul de pui a bătut ușor. Marinează într-un amestec de sos de soia, piper, sare, usturoi tocat.
  2. 2Se fierbe orez până se pregătește o cantitate mare de apă, excesul de care ar trebui să fie drenat, aruncând orezul într-un ciocan cu o plasă fină.
  3. 3Tăiați bine ceapa, rotiți morcovii pe o răzătoare mare. Într-o tigaie, încălziți 2 linguri. l. ulei de măsline, apoi pune ceapa. După ce ceapa a rumenit, adăugați morcovi și prăjiți prea.
  4. 4Se amestecă morcovii, ceapa și orezul. Cu roșii, tăiați "capacele", scoateți miezul cu un cuțit. În mijlocul roșiilor se pune umplutura de orez.
  5. 5Puneți roșiile în mijlocul orezului filetat, înfășurați-l în carne, combinați marginile sacului rezultat cu o scobitoare.
  6. 6În tava de gătit, încălziți uleiul rămas. Așezați glomerul cu cusătura în jos și țineți-l timp de 2-3 minute. Apoi transferați-le pe o farfurie, scoateți scobitorii: acum, fără ei, mingea nu se descompune.
  7. 7Se rostogolește subțire aluatul sub forma unui tort mare. Cu cuțitul în cerc, tăiați aluatul într-o bandă lungă.
  8. 8Împachetați pungile din fileu cu un aluat sub formă de încurcătură. Ungeți-le cu gălbenuș și trimiteți-l să se coace într-un cuptor preîncălzit timp de 40-45 de minute.
Puteți aplica la salată cu legume proaspete și la sosul preferat, de exemplu, maioneza de casă. Savurați-vă pe cei dragi cu mâncăruri neobișnuite și împărtășiți-le prietenilor!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu