Clatitele pe o manga

Clatitele pe o manga
Тип: Felul doi
Timpul: 70 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 5

Se întâmpla astfel încât grosimea unei clătite să fie un indicator al priceperii bucătarului, care îi gătea. Cu cât sunt mai subțiri, cu atât mai lucrătoare pe ele. Excepțiile au fost singurul american Pancake, deși, în bucătăria rusă există clatite luxuriante . Cum de a găti clatite toată lumea știe, dar ce este? Va fi grâu, ovaz, făină de porumb, sau poate că nu va fi? «Cu rafale» oferă să se mute departe de reteta clasica aluat de clătite , pentru a încerca încă o dată clătite delicioase .Bliny pe grișul de asemenea, sunt diferite. Astfel, de exemplu, tebikmake tătar este preparat cu adăugarea de drojdie. În rețeta noastră nu există drojdie, astfel că clătite sunt subțiri și netede, ideale pentru orice umplere.

Ingrediente

griș
230 g
Slănină
100 g
Lapte
550 мl
Ceapă
1 buc.
Ouă
3 buc.
Sare
0,5 linguriță
Zahăr
2 lingură
Unt
2 lingură

Gătire

  1. 1Gătitul de umplutură. Treceți carnea prin măcinătorul de carne împreună cu ceapa și șunca. Apoi se prăjește la foc mediu timp de 20 de minute până se pregătește. Nu uita să sare și piper.
  2. 2Împingeți ouăle împreună cu sarea și zahărul. Se adaugă mango-ul, se amestecă și se lasă să se umfle 15 minute.
  3. 3Se toarnă laptele în aluatul de grâu și se amestecă. Apoi se toarnă aluatul într-un blender și se aduce lichidul într-o consistență omogenă. Aluatul este gata, puteți începe să prăjiți clătite într-o tigaie încălzită.
  4. 4Se toarnă umplutura în clătite și se înfășoară în tuburi. Apoi, ia o forma profunda, uleiul de ulei, se raspandesc clatite cu unul sau doua straturi, lubrifierea lor cu unt, si trimite la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade.
Umplerea poate fi orice: ciuperci, brânză, brânză de vaci, pește, mac, gem. Pentru test, utilizați numai cele mai ouă proaspete și adăugați ulei doar la capăt. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, aluatul nu va fi atât de dens, iar clatite va ieși mai subțiri. Salveaza reteta noastra de clatite rosii cu umplutura de carne si va rog pe cei dragi cu o farfurie superba!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu