Clatite in forme

Clatite in forme
Тип: Deserturi
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Este greu să găsești o persoană care nu-i place să mănânce clatite luxuriante . O textura blândă a testului seduce, chiar dacă sunteți pe o dietă. Oh, clatite! Aici sunt doar un hassle cu ei o mulțime: în primul rând, pentru a face aluatul, apoi o lungă perioadă de timp să stea în placa fierbinte, de cotitură fiecare piesă. Desigur, dacă aveți de gând să ceva groapa , eforturile de a stoyat.A hai sa experimenteze si se coace clatite în cutii! Pentru a face acest lucru, avem nevoie de un aluat pentru ambele clatite - clatite groase. Se ingroasa si se ridica bine. Gândiți-vă la umplere, poate fi ciuperci ciuperci sau fructe de padure. Deci, marcați timpul: 10 minute pentru preparare, 10 minute pentru coacere - minunat pentru micul dejun!

Ingrediente

Lapte
2 pahar
Sodă caustică
1 linguriță
Ouă
2 buc.
Oțet
0,5 linguriță
Sare
1 linguriță
Zahăr
3 lingură
Făină de grâu
2,5 pahar
Unt
50 g
Afine
10 buc.

Gătire

  1. 1Împingeți ouăle cu zahăr, adăugați sare, turnați laptele și continuați să mutați. Se topește untul, se amestecă cu amestecul de ouă.
  2. 2Adăugați făina cusături anterior. Este mai bine să faceți acest lucru treptat: în primul rând, puneți în jumătate, apoi restul. Stingeți sifonul cu oțet și trimiteți-l la aluat.
  3. 3Umpleți matrițele pentru cupcakes (cea mai mică) cu jumătate de test. În fiecare cupcake puneți câteva ciuperci de ciocolată, afine și împingeți degetul înăuntru.
  4. 4Trimiteți-l într-un cuptor preîncălzit și coaceți timp de 10 minute la o temperatură de 180-190 de grade.
Punkkakes gata pregătit pot fi difuzate cu blocaj , lapte condensat sau miere. Rețeta pentru toate ocaziile, deci salvați-o în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu