Clatite de cartofi

Clatite de cartofi
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Clatite subtiri pe lapte sunt greu de surprins de oricine, asa ca gazda din intreaga lume experimenteaza cu retete de clatite si adauga diverse ingrediente la aluat, incercand sa consolideze, sa schimbe sau sa accentueze gustul clatitelor. puternic> pregătit pentru dvs. o rețetă neobișnuită pentru clatite subțiri , care include cartofi. Cu acest ingredient secrete, clatite iau un gust delicat, neobisnuit. Pregătiți-le astfel cel puțin o dată, o veți face tot timpul!

Ingrediente

Cartofi
4–5 buc.
Lapte
250–300 мl
Zahăr
1 lingură
Ouă
3 buc.
Verdeață
dor de gust
Făină de grâu
250–300 g
Usturoi
3–4 căț.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Coaceți cartofii și tăiați bilele în 4 bucăți, apoi turnați cu apă, astfel încât să acopere complet cartofii, sare și fierbe. Când cartofii sunt fierte, trimiteți-l cu apă la blender, tăiați și agitați.
  2. 2Se fierbe laptele, zdrobește usturoiul și se adaugă la masa de cartofi. După aceea, adăugați ouă, făină, lapte, 3 linguri. l. uleiuri și sare.
  3. 3Se amestecă bine ingredientele și se lasă aluatul timp de 30 de minute. clătitedecartofi
  4. 4După o jumătate de oră, luați o tigaie, presărați cu ulei vegetal și încălziți-o bine.
  5. 5Clatite clatite, ca de obicei, dar le transforma cu atentie, deoarece produsele din cartofi sunt mai fragile. Puteți să stropiți cu clătite verzi, cu ele vor fi chiar mai gustoase. clatitedecartofi clătitedecartofi
Clatite de cartofi cu verdele pot fi servite ca o farfurie separata, iar tu poti inveli orice umplutura in ele si sa faci o farfurie complet unica. Faceți clic pe "Ca" și împărtășiți cu prietenii această rețetă non-trivială pentru clătite!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu