Clătite cu umplutură

Clătite cu umplutură
Тип: Gustări
Timpul: 155 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 10

Clătite - un fel de mâncare excelentă pentru un mic dejun consistent. Ele pot fi preparate din aproape tot ceea ce poate fi găsit în frigider. Ce poate fi mai delicios decât clătite cu gem sau gem de casă? Numai clătite cu șuncă. Clătite umplute cu șuncă de pui și spanac - o masă reală de sărbătoare pe care o puteți organiza pentru tine și familia ta fără niciun motiv. Pregătiți astfel de roluri dimineața, vă vor încărca cu energie și vă vor da un sentiment de sațietate pentru întreaga zi.

Ingrediente

Unt
30 g
Lapte
500 мl
Șuncă
400 g
Apă
500 мl
Spanac
150 g
Ouă
1 buc.
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Într-un castron profund, se amestecă făina de hrișcă cu făină de grâu, se adaugă ou, sare, unt topit. Se amestecă ingredientele cu un mixer, adăugând treptat apă fiartă în aluat. Lăsați amestecul rezultat timp de 2 ore la căldură.
  2. 2Se prăjește spanacul într-o tigaie cu ulei vegetal.
  3. 3După 2 ore, turnați treptat laptele și amestecați aluatul cu un mixer.
  4. 4Preîncălziți o tigaie cu ulei vegetal. Se toarnă un polonic de aluat pe ea. Prăjiți clătitele pe ambele părți.
  5. 5Puneți clătitele pe o farfurie, ungeți-le cu brânză topită, aranjați deasupra spanacul, șunca de pui tăiată cu felii subțiri și rolați o rolă de clătite.

Felicitări, rolurile din clătite cu umplutură sunt gata! Serviți-le calde cu smântână. Turnați-vă o cană de ceai aromat și bucurați-vă. Împărtășește această rețetă simplă cu prietenii tăi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu