Clasicul Napoleon

Clasicul Napoleon
Тип: Deserturi
Timpul: 130 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 8

Una dintre cele mai populare delicatese printre dulciuri este tort Napoleon . Fiecare gospodină bună vrea să învețe să gătească perfect. Cineva urmează rețeta clasică, alții încearcă să facă ceva unic. Și asta înseamnă că desertul a devenit un fel de mâncare populară. Variațiile pe tema "Napoleon" se înmulțesc în fiecare an. Dacă nu știți ce rețetă să pregătiți, nu ezitați să alegeți ceea ce am propus. În primul rând, este detaliată și testată în timp. În al doilea rând, rezultatul este bine, foarte gustos!

Ingrediente

Unt
410 g
Sare
0,3 linguriță
Lapte
700 мl
Zahăr
200 g
Oțet
15 g
Apă
160 g
Ouă
3 buc.
Amidon
30 g

Gătire

  1. 1Tăiați 260 g de unt răcit în cuburi. Se toarnă făina și sarea curățată. Tăiați masa într-o crumbă.
  2. 2Se amestecă apă cu gheață și oțet. Se toarnă în amestecul de făină. Frământați aluatul.
  3. 3Împărțiți aluatul în 14 bucăți. Înfășurați fiecare piesă în filmul alimentar. Trimiteți-l la congelator timp de o jumătate de oră.
  4. 4Transferați aluatul pe un raft în frigider. Scoateți câte o bucată fiecare.
  5. 5Primul se rostogoleste pe o masa, stropit cu faina. Pregătiți un model sub forma unui cerc cu un diametru de 21 de centimetri. Aplicați marginile aluatului peste acesta. Nu aruncați garniturile. Ele sunt utile pentru stropire.
  6. 6Puneți aluatul pe pergament și pensulă cu o furculiță. Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade timp de 7 minute până când se aprinde aurul. Coaceți restul prăjiturilor în același mod. Lăsați restul de aluat timp de 7-9 minute. Puneți-le în pungă înainte de utilizare.
  7. 7Pregătiți crema. În ouă, adăugați zahăr și zahăr de vanilie. Bateți într-o spumă luxuriantă și luminoasă. Adăugați amidonul. Se amestecă în mod constant. Aduceți laptele la fiert și turnați-l în masa de gălbenuș. Puneți crema într-un foc lent. Gatiti pana la grosime.
  8. 8Scoateți din căldură. Se răcește la 30 de grade. Se adaugă 150 g de unt și se amestecă.
  9. 9Strângeți tortul. Fiecare tort este în formă de sandwich cu cremă. Împrăștiați prăjiturile unul pe altul, strângeți-le bine pe cele anterioare. Ungeți partea superioară și partea laterală a prăjiturii cu cremă. Îndreptați garniturile într-o crumbă. Prăjiți tort pe ele. Trimiteți desertul la frigider pentru noapte.
Ei spun că acest tort este dificil de gatit, dar dacă urmați toate instrucțiunile, veți primi delicios tratați . Încercați un "Napoleon" aerisit și blând. Nu vei regreta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu