Ciuperci cu ciuperci

Ciuperci cu ciuperci
Тип: Dejun
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 2

Dimineața zilei libere nu ar trebui să fie răsfățată de un mic dejun banal ! Sâmbăta sau duminica, puteți petrece mai mult timp pregătindu-vă ceva neobișnuit în timp ce rudele sunt încă adormite. Ca întotdeauna, "Cu Gust" grăbește să ofere cititorilor dragi ideea unui mic dejun hrănit cu un miros care poate ridica orice somnolență din pat . Și astăzi va fi un biscuiți cu ciuperci și un ou .

Ingrediente

Prosciutto
75 g
Gălbenușuri
1 buc.
Ceapă
1 buc.
Ouă
3 buc.
Zahăr
1 pic.
Unt
75 g
Apă
4 lingură
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Se toarna untul rece, se adauga faina si se freaca intr-o crumb. Apoi se toarnă apa de gheață, se amestecă aluatul și se rostogolește într-un castron. Trimiteți-l la frigider timp de 20-30 de minute.
  2. 2Ceapa tăiată în jumătăți de inele, prosciutto (poate fi înlocuită cu slănină) cu paie subțire, ciuperci cu plăci.
  3. 3Se încălzește uleiul într-o tigaie și se prăjește ceapa, se adaugă un vârf de zahăr, se adaugă prosciutto și ciupercile. Se prăjește timp de 5-7 minute, apoi se toarnă smântână în conținut de grăsime nu mai mult de 20%, sare, piper. Umplutura pentru biscuiti este gata.
  4. 4Aluat, scoateți din frigider și împărțiți-l în 3 părți. Rotiți fiecare într-un tort rotund cu o grosime de aproximativ 0,5 cm. Așezați umplutura și plasturele marginile, ungeți-le cu un gălbenuș. Transferați într-o foaie de copt acoperită cu pergament.
  5. 5Cuptorul se încălzește până la 180 de grade, îl trimite la biscuiți timp de 5-7 minute, apoi se îndepărtează și se bate în fiecare ou, se adaugă puțină sare, se adaugă piperul după gust.
  6. 6Întoarceți tava în cuptor timp de încă 15 minute. Gata!
Dacă doriți gălbenușul lichid, scoateți biscuiții din cuptor cu 3 minute mai devreme. După cum puteți vedea, micul dejun poate fi servit nu numai sandwich-uri banale, ci și un un vas cu franceză chic . Această rețetă trebuie notată și salvată în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu