Chineză tortilla cu carne

Chineză tortilla cu carne
Тип: Gustări
Timpul: 30 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Mâncăruri de carne cu bucătărie și mâncare de plăcere în China. Ei spun că acest vas este mai vechi de 1200 de ani! "Cu Gust" vă invită să pregătiți tortilla chinezească multiplă pentru o rețetă foarte simplă pas cu pas cu o fotografie. Încercați-le, doriți să gătiți aceste prăjituri plate în fiecare zi!

Ingrediente

Usturoi
4 căț.
Ulei de măsline
2 lingură
Apă
240 мl
Sare
dor de gust
Vodcă
2 lingură
Sos de soia
4 lingură
Ceapa verde
1 tuffet
Ghimbir
1 lingură
Unt
dor de gust

Gătire

  1. 1Se încălzește apa și se adaugă făină. Frământați aluatul și apoi înfășurați-l cu un film și lăsați-l la o parte în timpul pregătirii umplerii.
  2. 2Luați brioșul, adăugați ceapa verde tăiată și usturoiul și ghimbirul ras pe el.
  3. 3După ce adăugați ulei de măsline, sos de soia, vodcă, sare și piper.
  4. 4Împărțiți-le în bucăți și carne tocată și aluat. Rulați fiecare parte a aluatului într-un tort subțire cu un diametru de 22-23 cm.
  5. 5Așezați umplutura, acoperind 3/4 din tortul plat. De la marginea până la centru, faceți o incizie și acoperiți cu o jumătate de bucată din umplutură. Rabatați partea acoperită astfel încât să aveți un semicerc. Acum, plonjați tortul din nou la jumătate. Vei primi un sfert de cerc. Conectați bine marginile aluatului. Tortillachineză Tortillachineză
  6. 6Puneți tortilla într-o tigaie încălzită fără ulei timp de cinci minute pe fiecare parte. Lubrifiați tortillatele pregătite cu unt. Tortillachineză
Pregătiți aceste tortilla chinezești pentru familia dvs. și împărtășiți rețeta cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu