chifteluțe cu umplutură

chifteluțe cu umplutură
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Dacă sunteți puțin obosit de cereale banale, încercați să preparați feluri de mâncare din cereale , de exemplu, greacă. Apropo, ele pot fi făcute pur și simplu din resturile rămase. Secretul popularității acestui fel de mâncare este că carnea tocată este amestecată cu hrișcă și, ca rezultat, obțineți două în una: carne și garnitură. Grecaniki au un gust interesant, sunt plini de inimă și sunt ușor de pregătit. Faceți chiftele cu hrișcă pe următoarea rețetă sau schimbați un mic set de ingrediente. Hrișca, de exemplu, poate fi înlocuită cu orice alte cereale, iar carnea de miel alege să guste.

Ingrediente

Sovârf
1 pic.
Ouă
2 buc.
Hrișcă
150 g
Pătrunjel
1 tuffet
Ceapă
1 buc.
Carne
500 g
Usturoi
1 căț.
Sare
dor de gust
Morcov
1 buc.

Gătire

  1. 1Clătiți hrișcă și clătiți cu apă. Se toarnă cimbru în apă clocotită, se servește cu sare și se fierbe. Asigurați carne tocată. Se adaugă terci de hrișcă răcoritoare rece și se toacă bine.
  2. 2Se toaca patrunjelul, ceapa si usturoiul, se amesteca cu carne tocata. Adăugați ouă, sare și piper, oregano, amestecați.
  3. 3Strângeți morcovii în mod fin, prăjiți-i și trimiteți-i și ei.
  4. 4Împingeți mâna în apă, apoi luați coaja peste mână și formați bilele. Se prăjește în ulei de floarea-soarelui până se înroșește. Puteți găti limba greacă pentru un cuplu, nu va fi mai puțin delicios.

Serviți vasul finit cu smântână sau sos de casă. Grecani, burgeri cu hrișcă sau chifteluțe ... Sunați-le cum doriți, dar esența acestora nu se schimba. Diversificați tăițele obișnuite de cereale - o idee strălucitoare, care va mulțumi tuturor.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu