Chiffon biscuit

Chiffon biscuit
Тип: Deserturi
Timpul: 70 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Datorită strălucirii sale ușoare, a texturii delicate și a calităților excelente de gust, acest tort a fost numit biscuiți de sifon . Da, este un tort, deoarece acest lot nu este doar pentru a face prăjituri: chiar și fără o cremă, biscuiți de șifon pot fi serviți pentru ceai. Chiar și cel mai de succes biscuit obișnuit comparativ cu sifonul pare puțin uscat și nu este păstrat atât de mult. Da, acolo, puteți chiar sifon, și după dezghețare va rămâne același magnific!

Ingrediente

Zahăr
250 g
Acid citric
0,25 linguriță
Apă
140 мl
Gălbenuș
5 buc.
Praf de copt
2,5 linguriță
Sare
1 pic.

Gătire

  1. 1Se amestecă făina, praful de copt, sarea și 150 de grame de zahăr.
  2. 2Faceți o mică indentare în mijloc, se toarnă apă, ulei de măsline și gălbenușuri. Se amestecă aluatul cu un mixer sau corolă.
  3. 3Acum să trecem la proteine. Acestea trebuie bătute în trei etape: mai întâi doar proteine, adăugați acid citric aproximativ un minut mai târziu, aduceți vârfuri stabile, apoi turnați restul zahărului în bucăți și bate până se dizolvă.
  4. 4A treia parte din masa de proteine, se adaugă la aluat, amestecând de jos în sus, apoi a doua treime și restul.
  5. 5Luați un vas de coacere cu un diametru de 24-26 cm, așezați partea inferioară cu hârtie de copt. Turnați aluatul pentru biscuiți.
  6. 6Trimiteți formularul la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 45 de minute. Căutați o scobitoare.
Pentru biscuiți nu este un măgar, nu-l scoateți din formă până când nu se răcește complet. Unii cofetari recomandă înlocuirea unei linguri de făină cu aceeași cantitate de porumb sau cu amidon de cartof . Să încercăm! Astfel de trucuri merită împărțite cu prietenii.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu